Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bethesda kórház
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
basaharc502
aktív tag
Closed betába belepillantottam 1-2 órára. Elsőre azért nem győzött meg, sőt ha nem Archlord 2 lenne a címe igazából fel sem tűnne, hogy a "nagy" előd folytatásával van dolgunk.
Anno az Archlordot még a codemasterses időkben kezdtem játszani és szerintem akkor volt a legjobb a játék (a balance legalábbis), a webzen felkarolta a játékot, csomó mindent belepakoltak, de egyben durván pay to win lett az egész. Persze a játéknak megvoltak a durva hibái - iszonyat lassú fejlődés, komolyan fájóan sok monszta legyilkolása "vonatoztatása ugye - nagyon sz@r irányítás, lagg, egyre több pk-s. Ettől függetlenül egy mmorpg-ben sem voltam olyan segítőkész, tisztán magyar klánokban, mint ebben a játékban, a szombati siegek - bár túl sok ostromon nem vettem aktívan részt - és a kereskedelem volt a játék erősség, meg a zene. Komolyan órákat tudtam elszöszmötölni az ah-val és más játékosokkal. Mekkora volt az öröm, ha kiesett valami ritkább unique cucc vagy értéksebb kő omg. A mai mmokba az utálom, hogy 2-3 hét alatt max szinten van az ember (még viszonylag kevés játékkal is) és utána a számomra semmit nem jelentő endgame, ami ugyanazon insták és raidek körmeneteiből áll, úgy hogy már tök mind1, hiszen max szinten vagy...Hát archlorban elérni önerőből a lvl 100-at majd a 120-at nekem legalábbis igazi kihívás volt...nem is sikerült

Szóval hiányzik egy kicsit, bár a végére nagyon meguntam és a webzen annyi dologgal telepakolta (sztem feleslegesen + el is vitték keleti irányba), hogy nem is tudtam már azonosulni a régi archlordal.A második részt nem tudom hova tenni, direkt nem akarok játszani az open betával, kár beleölni több órát. Úgyis (gondolom) törlik majd a végén a karikat, meg beleunni sem akarok egy bétába. Majd, ha kint lesz a teljes akkor alkotok véleményt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- HDD probléma (nem adatmentés)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kipukkadt a videós AI lufi? A Sora elkaszálása csak a kezdet
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest