- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyick
őstag
Hi!
ArcolinuxB(Cinnamon) installálással volt esetleg vki nek gondja?Vb-re nem tudom felrakni mert állandóan kifagy az install,több változatot is probáltam...
-
Gyick
őstag
új manjaro xfce-ben a képenyő alján megjelent egy csik?az mitől lehet?win alatt nincs szal nem a monitor hibája
-
Gyick
őstag
Tegnap letöltöttem a manjaro xfce-ből a legújabb 0.9.0 pre4 verziót és nagyon tetszik így külsőre.Egyenlőre csak vmware 11-ben probálgatom.Pont mikor végzett a letöltötéssel akkor került ki a kde verzióból is a friss pre4 plazma 5-ös az oldalra.Mondom kiprobálom ezt is akkor.Ennél vmware-ben csak egy fekete képernyő jön ki csak ha jobb egér gommbal kattintotok valahove akkor annak látszik menüje de más nem.találkozott vki ilyen problémával?Bocs hogy ide irom manjaro-s topikot nem találtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is csak kiprobálni akartam ..
BoB