Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én Plasmát telepítettem belőle. Nem volt olyan egyszerű, mint más linuxok telepítésekor történtek a dolgok. Nekem is többször kifagyott a telepítő és mindent újra kellett kezdeni az elejétől, de mindig egy kicsit tovább jutottam a folyamattal és végül mégis összejött. Úgy éreztem, mintha valahová a netre elmentené az addigi küszködésem eredményét.
-
miku84
tag
A Plasma 5 ISO leírásában van:
Notice: This release is not supported by VMWare Player nor VirtualBox. Test it only on real hardware!Szóval inkább USB- s, v. live CD- s kipróbálás ajánlott. Ez már elég jó, közeleg a végleges 0.9 -es kiadás, azt érdemes megvárni éles rendszerhez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Napelem
- Tesla topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- iPhone topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB