Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exom
tag
Újabb probléma elhárításában kérném a segítségeteket. A rendszerem Antergos. A gép remekül teszi a dolgát DVI kimeneten keresztül, de sehogy sem tudom átkapcsolni HDMI kimenetre (Intelt integrált videó). (beállítások / kijelző).
Amikor bootol a gép, közben mind a dvi mind a hdmi kimeneten van kép!
Amikor megpróbáltam előröl installálni a rendszert, úgy hogy a hdmi interfészen keresztül van csak rákötve megjelenítő, akkor is csak karakteres képernyőn volt kép, a grafikuson nem. Mi lehet a probléma?
-
Exom
tag
Sziasztok.
Tudnátok segíteni abban, hogyan lehetne az update folyamatát teljesen automatizálni? Ne kérjen jelszót és megerősítést, csak frissítsen ! -
Exom
tag
Sziasztok.
Eddig Linuxmint -el kísérleteztem. Szeretném megpróbálni a Manjarot is. (az ARC még túl kemény falat a számomra). Az lenen a kérdésem, hogyan lehet Windows 10 mellé (UEFI + GPT) telepíteni Manjarot Dual bootal. Próbálkoztam, de sajnos nem sikerült. (Linuxmintel meg tudom csinálni a dualbootot)
A /boot/efi partícióval van problémám. Mit kell ezzel kezdenem?
Illetve nem láttam, hogy lehetőség lenne arra, hogy GRUB -ot ne vinyóra, hanem partícióra telepítsem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen RAM-ot vegyek?
- World of Warships
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- Fujifilm X
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B460 i7 10700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 8GB NZXT S340 fehér CM 600W
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
BoB