Hirdetés
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bucsi13
tag
Én többnyire lusta vagyok, és helmuthdu scriptjét használom

-
PandaMonium
őstag
Beginner's guide-ot kövesd a Wiki-n (nem linkelem mert mobilról vagyok), véletlenül se több hónapos vagy éves cikkeket követve próbálj telepíteni. Ha az alaprendszer telepítése megvolt, működik a bootloadered, van internet elérésed stb. akkor már csak egy XOrg szervert kell telepíteni, hozzá pedig egy desktop environment vagy egy window managert, meg persze egy videokártya drivert. Ha ezek mind megvannak akkor az XOrg automatikus indításához kelleni fog egy display manager vagy egy xinit.
Ezeket próbáld kikeresni magadtól a Wiki-n, ha valami nem megy akkor írj, hogy miben és hol akadtál el és igyekszem segíteni, de mindenhez nem tudok/nem akarok leírást készíteni mert még holnap reggel is gépelném a hsz-t.

Új hozzászólás Aktív témák
- Konteó topic
- Apple MacBook
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nintendo Switch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- HP EliteBook 655 G10 15" Ryzen 5 PRO 7530U 32GB RAM Garancia 2028.02.27.
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

/r/linuxmasterrace
BoB