Hirdetés
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cubix
tag
válasz
PandaMonium
üzenetére
card 0: HDMI [HDA ATI HDMI], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
card 1: Generic [HD-Audio Generic], device 0: ALC887-VD Analog [ALC887-VD Analog]
card 1: Generic [HD-Audio Generic], device 3: ALC887-VD Digital [ALC887-VD Digital] -
cubix
tag
Sziasztok!
Nemrég építettem új gépet, (Alaplap Asus A88XM-A) és a problémám az, hogy nincsen hang. Alsamixerben már próbálgattam átállítani A hangkártya egy alaplapi
ealtek HDA ALC887-VD. -
cubix
tag
Üdv!
a vlc-t hogy tudom rávenni arra, hogy zeneváltáskor ne popupot,hanem notify-t használjon?(libnotify telepítve) -
cubix
tag
Mi a véleményetek az Awesome WM-ről?
-
cubix
tag
Tudnátok egy jó scriptet amivel a pacman chache-t a külső hddmre áthelyezné.Ezt a scriptet cronnal futtatnám.
-
cubix
tag
válasz
Blum1866_2
üzenetére
Már vissza is pakoltam a csomagot! Mostmár nem fogom nagyon törölgetni a régi csomagfájlokat.
-
cubix
tag
Sziasztok!
Ma frissítettem a rendszert, de a frissített Xorg kicsit instabil (vlc-vel nézek youtube videot, és elhasal,majd azonnal újraindul). Hogyan tudok downgradelni a korábbi verzióra (a jelenlegi verzió: 1.16.3-1)? -
cubix
tag
Sziasztok!
Ma feltelepítettem az Archot az Ubuntu helyére. Elsőre nagyon tetszik, és gyorsabb is a gépemen. Viszont arra nem tudtam rájönni, hogy miképp tudnám automatikusan futtatni a dhcpcd-t. Erre van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Gitáros topic
- Windows 11
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- MacBook Pro 14 2021, M1 Pro 10 core, 32 GB RAM, 16 core GPU, 1 TB SSD 27% ÁFÁS (0303AR-4046)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
ealtek HDA ALC887-VD.
BoB