- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
whbear
senior tag
válasz
Zoli0726 #2630 üzenetére
Tegnap próbáltam a Cinnamont is, mert szeretem de a Bluetooth nem működött még, pedig feltettem a cinnamon-bluetooth csomagot az AUR-ból. Nekem jó a KDE, csűröm még a fontokat. Most nem akarom ráengedni az Infinalityt.
Resume bug: A 3.17.3/4 kernelek ismert bugja. Meg tudnád próbálni? Sleep aztán indítás de nincs háttérvilágítás sem. Intel GMA 945
-
whbear
senior tag
válasz
Zoli0726 #2628 üzenetére
Igen, a fontokkal nekem is bajom van. Hogy oldottad meg? Infinality? Ez biztos KDE??? Nálam a Cinnamonnal nem megy a Bluetooth.
Más: Sleepből úgy ébred, hogy a kijelző nem éled fel. Még a háttérvilágítás sem megy... Semmi billentyűkombinációra sem reagál. pm-utils is fent van. Valami ötlet valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi haladó szinten
- Autós topik
- Gitáros topic
- Viccrovat
- Macska topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest