- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem irta ki sima terminalos inditassal, csak a cvlc -v kapcsoloval jelenitette meg milyen libek hianyoznak neki es rakerestem melyik lib melyik csomagban van es felrakosgattam ami valoszinu kell a dvb-hez. Ekezetek most nincsenek mert probalgatom a sway-t egy uj telepitesen es meg nem lottem be a magyar bill-t sway alatt. Xwayland-et le kellett tiltsam mert ha inditottam valamit aminek X kellett akkor elcrashelt a sway, kitett konzolra. Ha most inditok valamit aminek X kell, hibauzenetet dob a terminalra es legalabb nem crashel a sway
Chrome, chromium sehogy sem indul wayland modban, a sati altal javasolt kapcsolokkal sem. Ellenben a brave -chromium szarmazek- igen
Jo kis alkalmazasmenu-t allitottam be magamnak sway ala, arch wiki alapjan, .desktop fajlokat is listazza:
bemenu is a native Wayland dmenu replacement which can optionally be combined with j4-dmenu-desktopAUR to provide a Wayland-native combination for launching desktop files (as i3-dmenu-desktop does):
j4-dmenu-desktop --dmenu='bemenu -i --nb "#3f3f3f" --nf "#dcdccc" --fn "pango:DejaVu Sans Mono 12"' --term='termite'A sway/config-ba a kovetkezokepp irtam be, es mukodik:
set $menu j4-dmenu-desktop --dmenu='bemenu -i --nb "#3f3f3f" --nf "#dcdccc" --fn "pango:DejaVu Sans Mono 12"' --term='termite'Elotte termeszetesen felraktam a dmenu-t ugy hogy a wlroots-t hasznalja, meg a j4-dmenu-desktop AUR csomagot. A firefoxnak es a brave-nak csinaltam az /usr/share/applications ala uj desktop fajlokat - firefox-wayland, brave-wayland - amik wayland modba inditjak megfelelo parameterekkel ezeket a bongeszoket, a regi parancsikonokat meghagytam, hiszen nemcsak sway-t hasznalok hanem KDE-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby rádiós topik
- Call of Duty 2
- One mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- DOOM - The Dark Ages
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest