Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Akkor lehet ez a különbség. Bár nem látom be, hogy ez ekkora lenne, mivel nálam csak a X.org server fut, lehet van fent felesleges csomag, de azok nem töltődnek be, ha nem használja őket semmi. Következő installnál én is törekedni fogok, hogy a minimumot rakjam fel ebből is.
Amire még az én esetemben gondolok, hogy az AMD GPU miatt nőtt meg a memóriaigény, szerintem komplexebb drivere van (mint kernel, mind a X.org, mind a mesa szintjén), mint a korábbi Intel IGP-knek, amit használtam, mivel jóval több feature-t is tud. De ez is csak egy tipp, nem vagyok benne biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- 2025.12.04 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
- BESZÁMÍTÁS! Asus VG27AQL3A 27 180Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB