Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: A kérdés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Archttila
üzenetére
Egyébként ezzel a minimálosítással is vigyázni kell, nem szabad túl intenzíven erőltetni. Ez egy fejlődési folyamat, fokozatos, több állomással, nem nagyon lehet siettetni, erőltetni. Idő kell, míg megtalálod mindenre a terminálos alternatívát, megtanulod bekonfigolni, megszokod, rááll a kezed. Ez nem megy 5 perc alatt, hogy csettint valaki egyet, és akkor onnan minimalista, annak is vannak fokozatai. Én is fokozatosan haladok, mai napig találok még optimalizálni valót a rendszeren, nemrég dobtam ki a pavumixert, qbittorrentet, csiszoltam egy-két alkalmazásindító scriptemen, stb.. Anno a vim-nek is nagyon sokszor neki kellett futni, pálcika WM-eket is nehezen szoktam meg, nehéz volt bekonfigurálni a neomutt-ot és a hasonló megoldásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-1240P I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB