Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Egy gyenge gépen is száguldani fog, olyan minimalista, RAM igénye majdnem 0
Gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani az Xfce teljesítményével, (RPI4) pedig ezidáig egy bloat rendszeren használtam tele olyan alkalmazással amire semmi szükségem. De ez ma változik
Viszont most azon gondolkodom, hogy mi lenne ha mégis a Sway-t tolnám fel az új rendszerre, és megetetném a már félig-meddig testre szabott i3 configommal. Tudom a múltkor azt írtam, hogy a Sway nálam elhasalt amikor először teszteltem, de időközben utánanéztem és úgy tűnik nem volt elég csak a Sway-t telepíteni, a normális működéshez szükség van az
xorg-server-xwaylandcsomagra is.
(ezt sajnos a sway nem húzza be automatikusan)Egy dolog van, amit nem szeretek a tiling WM-ekben, az a teljes képernyős vagy floating ablakok primitív kezelése, pl. azonos munkaasztalon nem tudsz egyikben sem full screen vagy floating ablakot alkalmazásról elváltani másikra, vagyis a váltás megtörténik, de az előtérben lévő alkalmazás előtérben marad és kitakarja azt, amire váltottál
Igen, sajnos ez engem is zavar egy kicsit de ennyi, együtt tudok vele élni.
Viszont van itt egy dolog ami mostanra egyre sürgetőbbé vált, mégpedig az eddig megszokott alkalmazások lightweight-re való cseréje, amolyan QT/GTK mentes élet (már ha ez egyáltalán lehetséges)
Reggel nézegettem kicsit és a böngésző alternatívákat, és sajnos ami szóba jöhet az vagy full QT (qutebrowser) vagy valami végtelen lassú (optimalizálatlan) motor van alatta. (surf)
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.11.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- BESZÁMÍTÁS! MSI A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Zalman Z1 Plus XFX 650W
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(ezt sajnos a sway nem húzza be automatikusan)
BoB