Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
Egy gyenge gépen is száguldani fog, olyan minimalista, RAM igénye majdnem 0
Gyakorlatilag össze sem lehet hasonlítani az Xfce teljesítményével, (RPI4) pedig ezidáig egy bloat rendszeren használtam tele olyan alkalmazással amire semmi szükségem. De ez ma változik
Viszont most azon gondolkodom, hogy mi lenne ha mégis a Sway-t tolnám fel az új rendszerre, és megetetném a már félig-meddig testre szabott i3 configommal. Tudom a múltkor azt írtam, hogy a Sway nálam elhasalt amikor először teszteltem, de időközben utánanéztem és úgy tűnik nem volt elég csak a Sway-t telepíteni, a normális működéshez szükség van az
xorg-server-xwayland
csomagra is.(ezt sajnos a sway nem húzza be automatikusan)
Egy dolog van, amit nem szeretek a tiling WM-ekben, az a teljes képernyős vagy floating ablakok primitív kezelése, pl. azonos munkaasztalon nem tudsz egyikben sem full screen vagy floating ablakot alkalmazásról elváltani másikra, vagyis a váltás megtörténik, de az előtérben lévő alkalmazás előtérben marad és kitakarja azt, amire váltottál
Igen, sajnos ez engem is zavar egy kicsit de ennyi, együtt tudok vele élni.
Viszont van itt egy dolog ami mostanra egyre sürgetőbbé vált, mégpedig az eddig megszokott alkalmazások lightweight-re való cseréje, amolyan QT/GTK mentes élet (már ha ez egyáltalán lehetséges)
Reggel nézegettem kicsit és a böngésző alternatívákat, és sajnos ami szóba jöhet az vagy full QT (qutebrowser) vagy valami végtelen lassú (optimalizálatlan) motor van alatta. (surf)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bittorrent topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Filmvilág
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Bestbuy játékok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest