Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam nincs az illető fájlban ilyen, nem is tudom mi ez a tally, életemben nem hallottam még róla. Utánanézhetnék, de lusta vagyok hozzá. Nekem nem tört el semmi. Bár azt régóta tudom, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mert Archon nem szokott semmi eltörni. Utoljára Gentoo-n törtek el, kísérleti RC kerneles, meg -9999 verziós tesztcsomagok, de az utóbbiba is inkább az én tudatlanságom játszott bele, meg én kerestem a bajt, hogy ilyen ultrafriss csomagokkal próbálkoztam, ha már lúd, legyen kövér alapon.
Abban viszont igazad van, hogy ennek kint kéne lennie az archlinux.org főoldalán, mert több embert érinthet, hogy akinek ilyen van benne ez a tally, szedje ki. Ezt sose értettem, pont erre lenne a főoldaluk hírszekciója, eleve fizetnek a szerverért, és nem használják ki, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB