Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb
üzenetére
Nálam nincs az illető fájlban ilyen, nem is tudom mi ez a tally, életemben nem hallottam még róla. Utánanézhetnék, de lusta vagyok hozzá. Nekem nem tört el semmi. Bár azt régóta tudom, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mert Archon nem szokott semmi eltörni. Utoljára Gentoo-n törtek el, kísérleti RC kerneles, meg -9999 verziós tesztcsomagok, de az utóbbiba is inkább az én tudatlanságom játszott bele, meg én kerestem a bajt, hogy ilyen ultrafriss csomagokkal próbálkoztam, ha már lúd, legyen kövér alapon.
Abban viszont igazad van, hogy ennek kint kéne lennie az archlinux.org főoldalán, mert több embert érinthet, hogy akinek ilyen van benne ez a tally, szedje ki. Ezt sose értettem, pont erre lenne a főoldaluk hírszekciója, eleve fizetnek a szerverért, és nem használják ki, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Samsung kuponkunyeráló
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hálózati / IP kamera
- World of Warships
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 640 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 13s-IML - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB