- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Siriusb #7040 üzenetére
Nálam nincs az illető fájlban ilyen, nem is tudom mi ez a tally, életemben nem hallottam még róla. Utánanézhetnék, de lusta vagyok hozzá. Nekem nem tört el semmi. Bár azt régóta tudom, hogy valamit nagyon rosszul csinálok, mert Archon nem szokott semmi eltörni. Utoljára Gentoo-n törtek el, kísérleti RC kerneles, meg -9999 verziós tesztcsomagok, de az utóbbiba is inkább az én tudatlanságom játszott bele, meg én kerestem a bajt, hogy ilyen ultrafriss csomagokkal próbálkoztam, ha már lúd, legyen kövér alapon.
Abban viszont igazad van, hogy ennek kint kéne lennie az archlinux.org főoldalán, mert több embert érinthet, hogy akinek ilyen van benne ez a tally, szedje ki. Ezt sose értettem, pont erre lenne a főoldaluk hírszekciója, eleve fizetnek a szerverért, és nem használják ki, hogy van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest