Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
válasz
Laszlo733
üzenetére
Ezt a dock-ot ki tudnánk vesézni?
Szeretnék egy mini laptopot (Zenbook 13), 2 bazi nagy monitorral. Mielőtt végleg lemeríteném a pénztárcámat tesztelnék, de nem igazán jön össze.
Jelenlegi config: Probook 470 G4 + egy mediamarktól kölcsönvett Digitus dokkoló USB-C porton (még pár napig van "kölcsönben" )
A dokkolón minden más működik (USB-k, füles, LAN)Archwiki-n végigmentem (remélem), displaylink telepítve, modprobe udl megvolt , evdi-git fent van..
[dumber@Gabor-HP] ~ % xrandr --listprovidersProviders: number : 1Provider 0: id: 0x48 cap: 0xb, Source Output, Sink Output, Sink Offload crtcs: 4 outputs: 5 associated providers: 0 name:IntelNem létszik a külső VGA, DP, HDMI..
Első kérdés: Minden USB-C porton kellene működnie?
Ha igen, mit ellenőrizzek? -
Frawly
veterán
válasz
Laszlo733
üzenetére
Akkor ezek szerint kernelfrissítés okozta, nem fordítottak bele valami modult, amit külön modulként kellett telepítened. Ez simán lehetséges, mint írtam, a dokkokhoz nem értek, sose használtam dokkot. Engem már az is meglep, hogy akármilyen driver meg kernelmodul kell nekik, hiszen ezeknek lényegében csak port replicatoroknak kéne lenniük, kivezetve azokat a portokat, amiket a gép elve dokk nélkül is támogat.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB