- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megtartottam az Arch-omat is, mert általa jobban megismerem a linuxot, de mellette ott a Fedora is, mert ha munka közben jön negy ilyen Arch-os több napos keresgélés, hogy mit kell tennem, hogy legyen kép a VGA-n, akkor az nekem sok pénzembe fog kerülni.
Sajnos, nem az első eset, hogy Arch-on napokig áll minden.
Most néhány hete két különböző is volt két különböző gépen, igaz mindkettő AMDGPU kernel paraméterekről szólt. Arch iommu és Manjaro amdgpu.dc=0 egy GCN3-as IGP-n.
Mindkettő használhatatlanná tette az adott gépet, és mindkettő működött Fedorával és Ubuntuval is.
Évekkel ezelött is volt hasonló eset, és ott is meglett a megoldás pár nap/hét alatt.
Hobbi célra ez tökéletes, de munkára szerintem nem.Valószínű, hogy egy gyakorlottabb júzernek ez sdokkal kevésbé probléma. Én most csak magamról beszélek, általánosítani nem célom.
És ne értsd félre, nem szidom az Arch-ot inkább építő céllal írtam le ezeket. Remélem, nem az ellenkezője érződik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pixel készülékeket hozhat a Google és a Vodafone együttműködése
- bambano: Bambanő háza tája
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- ASRock lapok általában
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged