Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tóth Olivér: Kedvenc processzorok:
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- potyautas: Okos?telefon
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Ha a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése" beállításra gondolsz akkor azon már túl vagyok. Más alkalmazás (inboxer, kmail, kontact, korganizer) hozzáfér az accountomhoz, csak épp az "online accounts" nem.
Hidd el én is szeretem a terminalt. Nagyon is sokat használom, mert tudom hogy ott szabadabban beállíthatok sokmindent. Ezt is probáltam terminálból indítani: kcmshell5 kcm_kaccounts , de ott sem közlékenyebb. Illetve közli, hogy minden rendben, ennek ellenére nem látszik a kapcsolat.illetve ezt adja indítás képpen:
[dumber@Gabor-HP] / % kcmshell5 kcm_kaccounts
org.kde.kcoreaddons: Error loading plugin "kcm_kaccounts" "Az osztott függvénykönyvtár nem található."
Plugin search paths are ("/usr/lib/qt/plugins", "/usr/bin")
The environment variable QT_PLUGIN_PATH might be not correctly set
file:///usr/lib/qt/qml/org/kde/kirigami.2/Page.qml:301:18: QML QQuickItem: ScrollBar must be attached to a Flickable or ScrollView
"google"
Looking for plugin ""
Starting auth session with "oauth2"
Info:
Id: 4
caption: "google"
owner: ""
userName: ""
Received session response
Info:
Id: 4
caption: "google"
owner: ""
userName: ""Elején hiányol egy könyvtárat, de nem mondja meg, hogy melyiket.
A QT_PLIGIN_PATH-ra meg ez a helyzet:[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms % locate kcm_kaccounts | grep /usr/lib
/usr/lib/qt/plugins/kcms/kcm_kaccounts.so
[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms % echo $QT_PLUGIN_PATH
/usr/lib/qt/plugins/kcms/
[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms %Ferltettem egy Chakra-t virtualboxba. Ott sem működik. ellenben ott már van bejegyzés az ablakban, csak a bejegyzésnek nincs neve, így működni nem működik.
Arra már rájöttem, hogy a ~/.config/signond/signon.db filban tárol. Töröltem, majd űjra végigvittem a bejelentkezést. A fiile újra létrejött, de jobb nem lett. Jogokkal is játszadoztam, eredmény 0.
Ötletem sincs. Max, hogy még mindig bugos..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- nVidia tulajok OFF topikja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy ruhás topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Futás, futópályák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nem lesz extrém magas ára a Ryzen 7 9850X3D-nek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Humble szökevények 500-2500Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2 év garancia
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB