Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Dumber_
őstag
Ha a "Kevésbé biztonságos alkalmazások hozzáférése" beállításra gondolsz akkor azon már túl vagyok. Más alkalmazás (inboxer, kmail, kontact, korganizer) hozzáfér az accountomhoz, csak épp az "online accounts" nem.
Hidd el én is szeretem a terminalt. Nagyon is sokat használom, mert tudom hogy ott szabadabban beállíthatok sokmindent. Ezt is probáltam terminálból indítani: kcmshell5 kcm_kaccounts , de ott sem közlékenyebb. Illetve közli, hogy minden rendben, ennek ellenére nem látszik a kapcsolat.illetve ezt adja indítás képpen:
[dumber@Gabor-HP] / % kcmshell5 kcm_kaccounts
org.kde.kcoreaddons: Error loading plugin "kcm_kaccounts" "Az osztott függvénykönyvtár nem található."
Plugin search paths are ("/usr/lib/qt/plugins", "/usr/bin")
The environment variable QT_PLUGIN_PATH might be not correctly set
file:///usr/lib/qt/qml/org/kde/kirigami.2/Page.qml:301:18: QML QQuickItem: ScrollBar must be attached to a Flickable or ScrollView
"google"
Looking for plugin ""
Starting auth session with "oauth2"
Info:
Id: 4
caption: "google"
owner: ""
userName: ""
Received session response
Info:
Id: 4
caption: "google"
owner: ""
userName: ""Elején hiányol egy könyvtárat, de nem mondja meg, hogy melyiket.
A QT_PLIGIN_PATH-ra meg ez a helyzet:[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms % locate kcm_kaccounts | grep /usr/lib
/usr/lib/qt/plugins/kcms/kcm_kaccounts.so
[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms % echo $QT_PLUGIN_PATH
/usr/lib/qt/plugins/kcms/
[dumber@Gabor-HP] /usr/lib/qt/plugins/kcms %Ferltettem egy Chakra-t virtualboxba. Ott sem működik. ellenben ott már van bejegyzés az ablakban, csak a bejegyzésnek nincs neve, így működni nem működik.
Arra már rájöttem, hogy a ~/.config/signond/signon.db filban tárol. Töröltem, majd űjra végigvittem a bejelentkezést. A fiile újra létrejött, de jobb nem lett. Jogokkal is játszadoztam, eredmény 0.
Ötletem sincs. Max, hogy még mindig bugos..
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Konteó topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- SSD kibeszélő
- LEGO klub
- Azonnali notebookos kérdések órája
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
BoB