- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Egy időben használtam ezt a csomagot. Kíváncsi voltam a hardveres gyorsításra (akkor még működött), viszont a nagyobb baj ezzel, hogy pár lépéssel mindig le van maradva verziószámban, ami elég gáz, hogy ha épp súlyosabb hibákat javítgatnak (ami ez elmúlt időszakokban volt bőséggel a chromiumban).
-
Komoly képzelőerőd van!
Legalábbis az alapján, hogy a vaapi-t az nVidia-val hozod össze sűrűn. Szerintem az az Intelé, nVidia inkább vdpau vagy már én keverem?
Ebben viszont le vagyok maradva, mit használnak ezek helyett a lejátszók? Nem wayland meg vulkan-os dolgokra gondolok.
Lehet hülyén halok meg, de próbáltam utána nézni és itt még ugyanúgy ott van a vaapi és a vdpau is. Nekem ez a GPU gyorsítás annyira sötét felhős téma, jobban, mint a többi!
Lehet, hogy azért is vagyok ezekhez nokedli, mert egyik gépemben sincs GPU?
No de valamit az integráltak is használnak.....Nem? De!
-
vargalex
félisten
Ez utóbbit javasoltam én is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest