Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Nekem egyébként egyre kisebb jelentősséggel bír, ha lesz időm kísérletezni, akkor átállok saját fordítású kernelre, és a kernel.org-ról leszedve fordítok mindig magamnak újat. Az Arch-osból pl. nekem hiányzik a 16 bites alkalmazások támogatása, mert úgy lett lefordítva.
Csak addig idő, míg a fordítási profilt kikísérletezem, de utána ugyanazzal a profillal mindig lefordul pár perc alatt a legfrissebb kernel, és nem kell Tobias meg Heftig meg mit tudom kikre várni, hogy majd ha lesz elég szabadidejük, akkor esetleg betolják valamelyik tárolóba az újabb kernelt, meg kedvükre tiltogatnak belőle mindenfélét, ami szerintük nekem nem kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hyundai, Kia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest