- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs nekem ezzel gondom, inkább örülök, ha valaki képben van az SSD dolgaival kapcsolatban, mert bár már nem annyira féltjük, mert tudjuk, hogy mindent kibír, a vezérlő adja meg magát úgyis. Ettől még jó, ha tudja a felhasználó, mi micsoda. Hányan tudják szerinted, mi a különbség a 120 és 128 gigás meghajtók között? Mi az overprovisioning?
Te és sokan tudjátok ezeket, de legtöbben nem. Ez viszont helytelen, de legalábbis értelmetlen felhasználói szokásokat alakíthat ki! Feleslegesen hagynak particionálatlan területeket például előbbiek, de akár a trim miatt is.
Szóval csak legyél képben!Én már nagyon nem vagyok, nem mint ha.....
(szerintem, mivel én sem értek hozzá)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest