- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
őstag
válasz
ubyegon2 #4932 üzenetére
Üdv! ubyegon2
Tisztelettel.
A lényeg gondoltam írok egy élmény beszámolót: Antergos Linux 64bit rendszerről mint felhasználó.Lehet hogy emlékszel is még rám, én is örök kezdő is vagyok, igaz szeretek is olvasni és tanulni és sokszor is mondtad hogy olvassam is át az összefoglalót itt a végeredménye, láthatod erről beszélek és köszönöm a sok segítséget és mindent amit kaptam is tőled is..
A lényeg ehez - kellő akarattal és alázattal kell rendelkezni, ahhoz - hogy Linuxot a user meg is tanulja is használni és ha valami nem úgy - sikerül, amit éppen szeretne - ne is mondja hogy a Linux a rossz, mert ez user error..A lényeg most ez a disztrom és nálam: Antergos Arch Linux 64bit fut a gépemen és anomáliát nem is tapasztalok, végre meg is találtam őt és - ő is a végleges rendszerem is marad élesben, ha elakadok olvasom a wikit, vagy kérdezek ha kell, de inkább olvasom a wikit és mást is ha kell, tudom kezdő vagyok én is ezen a vonalon megyek is most már tovább és tovább tanulom is kell még a használatát.
A fontos ez a disztro igen felhasználóbarát, sok sok lehetőséget is biztosít is már és alapból is választható a Kde és más felület - tovább nem is mondom mert ezt látni is kell élőben.
A fejlesztője egy igen stabil disztrot is tett az asztalunkra, nálam őröm a használata.Egy kis infó a kezdőknek , mint én is kezdőként ajánlom is ezt: Antergos - Wikipedia és Arc - Wikipedia olvasását is javasolják és értem is hogy miért is mondják is ezt és érdemes olvasni sokat segített - biztosan mint nekem is.
A fentieket figyelembe véve is igaz, hogy 1-1 rendszer nem ajánlható kezdőknek ez is biztos, de + hozzáállásnak is kell lennie a user-nek.
Maximum olyan user-nek nem, aki nem akar foglalkozni vele, ez itt - fontos is jeleznem.
Minden csak hozzáállás user kérdése, hogy adott disztro wikijét hajlandó e - el is olvasni...A saját tapasztalatom: Steames és nativ és nem nativ játékaim is jól futnak és lag akadás nélkül.
A gépemről egy kép hogy milyen kezdőbarát, system infó csak kedvcsinálónak:Remélem ez nem off és ide is illő a téma - mint segítség a kezdőknek is mint én is vagyok is még?
További legjobbakat kívánok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hobby elektronika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fogyjunk le!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- PlayStation 5
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest