Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spammer

veterán

válasz Istju #3031 üzenetére

és (#3032) whbear Köszi, sikerült. Valóban kimaradt a kulcs aláírása. :) Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya. :) Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni.

Bevallom, kicsit gyorsabbra és lájtosabbra számítottam. Ubuntu minimal+Openbox belakva 140-50 MB RAM alapjáraton (Crunchbangről nem is beszélve, ami 110-20 körül van), ez még be sincs lakva és ez olyan 160 MB körül van. Továbbá picit lassabban is nyílnak meg az ablakok, mint Uborka alatt. A load viszont jobbnak/alacsonyabbnak tűnik, ez pozitívum, és talán a boot idő is jobb valamennyivel.

Továbbá gond van a kábeles kapcsolattal is: wifiről ment, rádugtam a kábelt, azonnal szakadt a kapcsolat, leállt a netrádió, nem töltöttek be az oldalak. Lehúztam a kábelt, wifin azonnal ment. Rádugom újra a kábelt, az nm-applet szerint is disconnected és csak a wifi aktív.

ip link ezt adja:
    2: enp4s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000

Újabb kihúz, bedug:
    2: enp4s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000

Van net, de eltelt kb. 10 másodperc, megint nincs kábeles kapcsolat. nm-applet jelzi, de firefox nem tölt be semmit. Kihúzom a kábelt, wifin keresztül azonnal megy minden. :U

• whbear

senior tag

válasz Istju #3031 üzenetére

Igazad van, ez is kell. Nekem csak az általam megadott parancs után tudta importálni a kulcsot.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés