- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
és (#3032) whbear Köszi, sikerült. Valóban kimaradt a kulcs aláírása.
Ezzel már szebbek a betűk, bár még ezzel sem tökéletes, de legalább nem rusnya.
Gondolom egy rendes DE alatt ezekkel nincs gond, csak én Openboxot akarok összetákolni.
Bevallom, kicsit gyorsabbra és lájtosabbra számítottam. Ubuntu minimal+Openbox belakva 140-50 MB RAM alapjáraton (Crunchbangről nem is beszélve, ami 110-20 körül van), ez még be sincs lakva és ez olyan 160 MB körül van. Továbbá picit lassabban is nyílnak meg az ablakok, mint Uborka alatt. A load viszont jobbnak/alacsonyabbnak tűnik, ez pozitívum, és talán a boot idő is jobb valamennyivel.
Továbbá gond van a kábeles kapcsolattal is: wifiről ment, rádugtam a kábelt, azonnal szakadt a kapcsolat, leállt a netrádió, nem töltöttek be az oldalak. Lehúztam a kábelt, wifin azonnal ment. Rádugom újra a kábelt, az nm-applet szerint is disconnected és csak a wifi aktív.
ip link ezt adja:
2: enp4s0: <NO-CARRIER,BROADCAST,MULTICAST,UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state DOWN mode DEFAULT group default qlen 1000Újabb kihúz, bedug:
2: enp4s0: <BROADCAST,MULTICAST,UP,LOWER_UP> mtu 1500 qdisc fq_codel state UP mode DEFAULT group default qlen 1000Van net, de eltelt kb. 10 másodperc, megint nincs kábeles kapcsolat. nm-applet jelzi, de firefox nem tölt be semmit. Kihúzom a kábelt, wifin keresztül azonnal megy minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 3
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest