- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Az a bajom ezzel, hogy ezek az asztali gépek meghajtóira vonatkoznak főkét. Szerintem viszont nagyrészt notebookokban gondolkodunk. Engem ez továbbra sem győz meg arról, hogy hosszútávon bátran fektethetnék ATI/AMD kártyás notebookba. Ha másért nem, az ultrabrutál rövid támogatási periódus miatt.
A notebookom 2,53GHz dulacore, full HD gyönyörű kijelző, (sajnos fényes de ez akkoriban űber divat volt - rohadt zavaró), blue-ray íróval, 4GB memória, ATI Mobility Radeon HD 3650 és már két évvel ezelőtt isösszeomlott volna rajta a Linux a driver miatt, ha már akkor telepítem. A gép 2008-as. Ellenben akár 10-12 éves asztali gépbe is lehet életet lehelni. Ehhh...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest