- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
Valójában megértelek titeket, akik TWM-et használnak. Ha munkára használnám a Linuxot, ráadásul hálózati oldalról, akkor én sem használnék DE-t és a WM-ből is hasonlóan válogatnék. Az egérre sem nagyon van olyankor szükség, csak lassítaná a munkát. Mondjuk az más kérdés, hogy egyenlőre az OpenBox configolása is szürke massza számomra. Bár, igény lenne a megtanulására... A Windows valóban elkényelmesíti az embert, el is butítja. Annak idején a kernelt be tudtam forgatni (igaz, a beállításokkal vesződtem, az angol még akkoriban nagyon gyengén ment), de mindent elfelejtettem. Sokkal előrébb volnék, ha a kimaradt időben is Linuxot használtam volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged