- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] Mutasd az iOS Homescreened!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem lehetett megállapítani, hogy a telepítés mely részénél történt a hiba, a terminal ablakban nem jelent meg a kiírt sor vége és menteni se tudtam sehogy a kiírásokat.

Az Arch telepítéséhez én még nokedli vagyok, néztem régebben azt a scriptedet is meg más itteni Archos ft. leírását is, de annyit nem foglalkozom a Linux mélységeivel, hogy ne számítsak nagyon abszolút kezdőnek, ha Arch telepítésről van szó!
Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése. 
Ja, magamban beszélek. Nincs vita!

Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ez nem álszerénység, egyszerűen hétközben nem tudok foglalkozni vel annyit, amennyit szeretnék. Azért 7végén lehet, hogy teszek egy próbát, de ez itt a topicon úgyis észlelhető lesz, bár pozitív lenne a megjelenése.