Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• chab7

addikt

válasz Siriusb #134 üzenetére

Nem netinstall volt pedig, hanem még a 2011.08 lemezről indultam és utána frissítettem. Megy amúgy minden rendben, csak megjegyeztem, hogy fura mód nekem nem jött létre az a fájl most.
    A többit amit az imént ollóztam be azokat időközben összefésültem, nem volt azokban sem változás, azaz az rc.confban igen, már a hwclock démon nincs az újban és a network-ot is kivettem mert azt írták a networkmanager elég helyette ha az fent van, de nekem mégsem indult úgy. Aztán betettem a networkmanagert a sor végére, és úgy már elindult network nélkül is.

Én igyekszem majd 1-2 naponta lefuttani a Syu -t, mert abba belevesznék ha rengeteg csomag lenne egyszerre. Pár darab közül meg csak van esténként 20-30 percem hogy kibogarásszam ha van valami teendő.

Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a gyorsaságán kívül még a szuper dokumentáció az ami megfogott az Archban. Szinte mindenre találok választ benne. Csak olyannal jövök amire nem - vagy mikor már órákat olvasgattam és kicsit elfogy a türelem :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés