Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Belenéztem a két fájlba, és szerencsére egyeznek, szóval most nem volt teendőm. Majd legközelebb biztos lesz.
Tart még keményen a rendszerem finomhangolása, most pl valami olyat keresnék amivel látnám milyen frekin megy a proci. Mivel telepítéskor sem acpi, sem cpu dolgokat nem kellett telepíteni - nem volt ilyesmi az install guideban - ezért nem tudom vajon jól kezeli e a rendszer a laptop cpu-ját, azaz nyugalomban 800MHz ha meg kakaó kell 1,7GHz. De az is lehet, hogy azért nem volt ilyen a leírásban mert alapból ezeket jól kezeli a frissen feltett rendszer.
Szóval ha lenne egy olyan valami a panelen ami mutatja az aktuális cpu frekit akkor ellenőrizni tudnám. (LXDE alatt tudnék erre panel elemet de KDE-n nem találok).
Ezen már végigmentem, de pl a cpufreq-info parancsra ez a válasza:no or unknown cpufreq driver is active on this CPU
Így hát gyanítom nem kezelheti rendesen a procit (vagy mégis?
mert alapállapotban nem érezni hogy jobban melegedne mint kell, de ha látnám is a szememmel mikor mekkora frekin üzemel akkor nyugodtabb lennék
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG FSP 600W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert alapállapotban nem érezni hogy jobban melegedne mint kell, de ha látnám is a szememmel mikor mekkora frekin üzemel akkor nyugodtabb lennék
)
BoB