- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Üdv újra itt.
Megint Arch-al próbálkozok. Azaz nem is próbálkozok mert megy is szépen. Még szebben is mint anno mikor használtam. Most pl a gwhere simán települt és még a kinézetben is illeszkedik a rendszerhezépp csak nem magyar a menüje - ez nem tudom melyik nyelvi csomag feladata lenne, de max így marad.
Nekem az ubuntu 13.04 -> 13.10 frissítés után jött elő az hogy hiába állítottam bármit mindig elaludt a gép a fedél lecsukásakor, na ott azt mondtam akkor ennyi volt - megint.
Itt viszont szépen működik ahogy kell - helyette vannak más bugok, de nem annyira idegesítőek mint az hogy filmet tv-re kötve nem tudok nézni mert ha lehajtom elalszik , ha nem hajtom le akkor meg zavar a kijelző fénye.Na majd a bugjaimmal jövök ha idővel nem találok rá valami leírást, most mindenesetre élvezem hogy megint Arch-ot használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- iPhone topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Windows: mi történik valójában Leállításkor, Alvó módban és Újraindításkor?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest