- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
Shyciii #8000 üzenetére
Ebben a leírásban külön van az efi és a boot partíció, én jobban szeretem ha egybe van. A youtubeon vannak LUKS Arch telepítési videók, de többnyire Grub-osak, nem tudom miért ragaszkodnak annyira a Grub-hoz, mikor a systemd-boot sokkal egyszerűbb, mondjuk systemd mentes rendszeren érthető, de itt Arch LUKS telepítési videókról van szó, nem az Arch egy systemd mentes forkjáról ahol érthető ha Grub-ot használnak. Artixon én is Grub-ot használok, efistub meg hasonló csak uefi nvram-ba író megoldások jöhetnének még szóba Grub helyett, de ha átrakom a lemezt egy másik gépbe akkor már nem bootolna mert a másik gép uefi-jében értelemszerűen nincs ott a bejegyzés.
Egyelőre a jövő zenéje lesz a titkosított ökoszisztéma, mert csak akkor van értelme ha minden adatomat letitkosítom, a külső lemezeken levőket is, a külső lemezeket valószínűleg bitlockerrel oldom majd meg, hogy win alatt is használhatóak legyenek. Linux alá van bitlocker megnyitó tool, csak nem tudom mennyire stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest