Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2
üzenetére
https://linuxhint.com/setup-luks-encryption-on-arch-linux/
Ahogy nézem semmi extra nincs a luksban. Lásd fenti link. Pár sorral több csak a telepítés. Nyilván systemd-boot esetén más a /boot. Mondjuk vmware alatt lehet hogy kell más is, de azt nem tudom. Én az összes próbálkozásomat a saját fizikai notimon csináltam, mert az ha működik, akkor nem kell még azt átirogatnom, hogy fizikai gépen is működjön. Nyilván ha ilyen volumenű dolgot csinálok, mert van időm, akkor előtti csinálok a rendszerről egy image-t. Mondjuk múltkor már arra sem volt szükség, mert a jelenlegi telepítőscriptem a beállítássaimat is visszatölti az adatokkal együtt :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- új HP HyperX Cloud III S headset gamer Fejhallgató
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
BoB