- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
attilav2 #7999 üzenetére
https://linuxhint.com/setup-luks-encryption-on-arch-linux/
Ahogy nézem semmi extra nincs a luksban. Lásd fenti link. Pár sorral több csak a telepítés. Nyilván systemd-boot esetén más a /boot. Mondjuk vmware alatt lehet hogy kell más is, de azt nem tudom. Én az összes próbálkozásomat a saját fizikai notimon csináltam, mert az ha működik, akkor nem kell még azt átirogatnom, hogy fizikai gépen is működjön. Nyilván ha ilyen volumenű dolgot csinálok, mert van időm, akkor előtti csinálok a rendszerről egy image-t. Mondjuk múltkor már arra sem volt szükség, mert a jelenlegi telepítőscriptem a beállítássaimat is visszatölti az adatokkal együtt :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 6 és 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Update 08.12. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest