Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Meglett a megoldás, de csak úgy hogy találomra kísérleteztem. a cvlc -v MINDIGTV.channels.conf.test.hu.fta.xspf(lejátszási lista fájl) paranccsal néztem a hibaüzeneteket, hogy milyen .so-kat hiányol, rákerestem a google-n hogy az Archban melyik csomag tartalmazza a kérdéses libet, és egyenként elkezdtem felrakosgatni amelyikről valószínűsítettem hogy kell a dvb-hez, egyszercsak megjavult
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 194 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i9-14900HX, RTX 5070 (ELKELT)
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell , Lenovo, Microsoft Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
BoB