Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Meglett a megoldás, de csak úgy hogy találomra kísérleteztem. a cvlc -v MINDIGTV.channels.conf.test.hu.fta.xspf(lejátszási lista fájl) paranccsal néztem a hibaüzeneteket, hogy milyen .so-kat hiányol, rákerestem a google-n hogy az Archban melyik csomag tartalmazza a kérdéses libet, és egyenként elkezdtem felrakosgatni amelyikről valószínűsítettem hogy kell a dvb-hez, egyszercsak megjavult
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I HDMI I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1650 4GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Xiaomi 15T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tehát szétcseszték a vlc default függőségeit
K*jó
Jó az Arch meg minden, de ezt az állandó variálást nem szeretem, miért kell szétcseszni egy eddig jól működő csomag default függőségeit ??!
BoB