Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Az elég szép. Nem tudom, nálam alap Arch van, Arch Wiki alapján feltéve, nem használok semmilyen scriptet, dwm is minimalistább, kisebb WM, nem kell neki sxhkd, stb., és mégis többot foglal a rendszer. Az is igaz, hogy a rendszerben még benne van pár szemét, dbus, at-spi, pipewire, amit nem én telepítettem bele, hanem valami csomag behúzta függőségnek, és az Arch elindítja, ha kell, ha nem.
Lehet nálad még valami régebbi Arch telepítés van, amibe ezek a szutykok még nincsenek benne default, és/vagy a terminálod is soványabb. Egyébként a bspwm-re átállást én is fontolgatom, mert összességében a dwm nem jön be. Használható, elvagyok vele, de vannak korlátai, mindenhez patchelni kell, nem támogatja rendesen a panelprogramokat, mint polybar, nem lehet manipulálni X-es toolokkal (xdotool, wmctrl, néhány scriptemben használnék ilyeneket), mivel nem ewmh kompatibilis. A bspwm úgy sokkal rugalmasabb nála, hogy lényegében semmivel nem bloatabb, így kacsingatok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Google Pixel topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB