Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Az elég szép. Nem tudom, nálam alap Arch van, Arch Wiki alapján feltéve, nem használok semmilyen scriptet, dwm is minimalistább, kisebb WM, nem kell neki sxhkd, stb., és mégis többot foglal a rendszer. Az is igaz, hogy a rendszerben még benne van pár szemét, dbus, at-spi, pipewire, amit nem én telepítettem bele, hanem valami csomag behúzta függőségnek, és az Arch elindítja, ha kell, ha nem.
Lehet nálad még valami régebbi Arch telepítés van, amibe ezek a szutykok még nincsenek benne default, és/vagy a terminálod is soványabb. Egyébként a bspwm-re átállást én is fontolgatom, mert összességében a dwm nem jön be. Használható, elvagyok vele, de vannak korlátai, mindenhez patchelni kell, nem támogatja rendesen a panelprogramokat, mint polybar, nem lehet manipulálni X-es toolokkal (xdotool, wmctrl, néhány scriptemben használnék ilyeneket), mivel nem ewmh kompatibilis. A bspwm úgy sokkal rugalmasabb nála, hogy lényegében semmivel nem bloatabb, így kacsingatok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- E-roller topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz erotikus ChatGPT
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Ableton Live 12 Suite Education
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Apple MacBook Pro 13 M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4694
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB