Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
Shyciii
üzenetére
Az elég szép. Nem tudom, nálam alap Arch van, Arch Wiki alapján feltéve, nem használok semmilyen scriptet, dwm is minimalistább, kisebb WM, nem kell neki sxhkd, stb., és mégis többot foglal a rendszer. Az is igaz, hogy a rendszerben még benne van pár szemét, dbus, at-spi, pipewire, amit nem én telepítettem bele, hanem valami csomag behúzta függőségnek, és az Arch elindítja, ha kell, ha nem.
Lehet nálad még valami régebbi Arch telepítés van, amibe ezek a szutykok még nincsenek benne default, és/vagy a terminálod is soványabb. Egyébként a bspwm-re átállást én is fontolgatom, mert összességében a dwm nem jön be. Használható, elvagyok vele, de vannak korlátai, mindenhez patchelni kell, nem támogatja rendesen a panelprogramokat, mint polybar, nem lehet manipulálni X-es toolokkal (xdotool, wmctrl, néhány scriptemben használnék ilyeneket), mivel nem ewmh kompatibilis. A bspwm úgy sokkal rugalmasabb nála, hogy lényegében semmivel nem bloatabb, így kacsingatok felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
BoB