Hirdetés
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
Hát ez az: bloat. GTK-s programok kevesebb csomagot raknak fel. Sokszor számottevően kevesebbet, ezért döntöttem mellette, meg anno mikor Openbox-ot használtam, akkor meg különösen jobb a GTK, ha alapvetően az Openbox is oda tartozik. Legalábbis ezt olvastam (és openbox esetén sose volt parajelenség gtk-s progikkal). Aztán elkezdtem még jobban minimalizálni, és ahogy a maradék Qt-s progikat cseréltem le GTK-sakra, drasztikusan csökkent a feltett csomagok száma. Bspwm-re váltva is maradtam a GTK-nál. Jelenleg 640db csomag van csak fent, pedig ez a magán notebook egyben melós notebook is, így pl openvpn, freerdp is fent kell legyen, de olyan egzotikumokat is felraktam, amivel pl sacd-s iso fileokat lehet flac-ra konvertálni, úgyhogy nem lehet mondani, hogy nincsen program a notebookomon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- darkFlash Shadow Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB - Kártyafüggetlen, Fekete - 1 Év Garanciával
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
BoB