- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
"Mondjuk az igaz, hogy én i3-at nem vennék"
ma már én sem.
én döntök a cégben az informatikai beszerzésekről és töredelmesen bevallom, hogy a saját hülyeségem, hogy eddig Intelt vettünk. egyszerűen nem foglalkoztatott az AMD, ha kellett egy gép, akkor kinéztem, hogy melyik Intel CPU felel meg a felmerülő igénynek és azzal rendeltem a gépet.
aztán most nyáron vettünk egy Ryzen 5 4500U-s laptopot és a hajam letettem attól, amit a GPU-ja 4K-ban tud, meg nem sokkal később kellett egy fejlesztői gép és körbenéztem az AMD-s oldalon: 6 mag 12 szál 60k-ért?Inteléknél ugyanez 100 fölött van.
azóta most csak AMD-s gépeket veszek, de idő, amíg átbillen a mérleg...mindig megtartom a CPU dobozokat, az Inteles piramisban olyan 40 doboz van, az AMD-s most jól láthatóan kilencnél tart
bocsi a hosszú OFF-ért
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Vicces videók
- Diablo IV
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Notebook hibák
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest