Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- droidic: Safe Mode az agyban
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Sikerult kisse eltolnom par dolgot.
Eredetileg cinnamon-nal inditottam a nativ Arch-os palyafutasomat, majd idokozben mate-re valtottam.
Azota sajnos semmilyen eszkozbol nem jon hang. Es a mixer sem latja, hogy az alkalmazas hangot akarna lejatszani. Elotte minden okes volt.
Szerintem letorolt valami hang csomagot a pacman, amikor a cinnamon-t uninstallaltam, de ez csak tipp.A masik, hogy feltettem 0.9.* verzioju compiz-t, de folyton crash-elt. gondoltam, atallok a 0.8-as agra, azzal sosem volt gondom.
Viszont az AUR azt mondja buildeles kozben, hogy a compiz konfliktol a compiz-core-ra, es szeretnem-e torolni utobbit. En pont az elobbit szeretnem, amit pacman-nel meg is tettem, a yaourt megis eloassa valahonnan. Hogy tudom elfelejtetni vele a sima compiz nevu csomagot?Kossz!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
BoB