Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 11 – Vörösboros marhaszelet
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezek fent voltak már mert még a gparted telepítésekor láttam opcionálisnak jelölve és feltettem őket. De sajna ugye ezekkel is szürke a cimke rész.
Keresgélek a neten de egyelőre az e2label parancssort találtam meg ami sajna csak ext partíciókkal jó. És ezt is találtam [link] miszerint a fat32 csak csupa nagybetűs cimkét kezel
De hát gyárilag "My Passport" volt a cimke, ami nem csupa nagybetű. Szóval az a topic is hülyeség.
Én a Linuxban ezt az egyet sajnálom csak. Hogy ilyen piti apróságokhoz is órákat kell kutatni. Azért jó lenne, ha legalább az ilyen mindennapos dolgok meglennének egy helyen, vagy legalábbis fél óra kutatómunkával.
De feladni nem adom fel, viszont az ilyen dolgai miatt a Linux nálam csak második helyen van az oprendszer ranglétrán - úgy hogy első helyezés nincs kiosztva

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen házat vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Star Wars Outlaws teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bittorrent topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Seasonic 750W
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB