Hirdetés
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Ezek fent voltak már mert még a gparted telepítésekor láttam opcionálisnak jelölve és feltettem őket. De sajna ugye ezekkel is szürke a cimke rész.
Keresgélek a neten de egyelőre az e2label parancssort találtam meg ami sajna csak ext partíciókkal jó. És ezt is találtam [link] miszerint a fat32 csak csupa nagybetűs cimkét kezel
De hát gyárilag "My Passport" volt a cimke, ami nem csupa nagybetű. Szóval az a topic is hülyeség.
Én a Linuxban ezt az egyet sajnálom csak. Hogy ilyen piti apróságokhoz is órákat kell kutatni. Azért jó lenne, ha legalább az ilyen mindennapos dolgok meglennének egy helyen, vagy legalábbis fél óra kutatómunkával.
De feladni nem adom fel, viszont az ilyen dolgai miatt a Linux nálam csak második helyen van az oprendszer ranglétrán - úgy hogy első helyezés nincs kiosztva

Új hozzászólás Aktív témák
- Sweet.tv - internetes TV
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Arc Raiders
- Windows 11
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gamer Egér RGB!!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

BoB