Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
-
LOGOUT

ARC Raiders egy TPS/TPP nézetű, PvPvE extraction shooter, amelyet az Embark Studios fejlesztett az Unreal Engine 5 segítségével. A játék célja, hogy a játékosok egy gépek által uralt Földön zsákmányt gyűjtsenek, túléljenek és fejlődjenek. A projekt mögött veterán fejlesztők állnak, akik korábban az EA-nél dolgoztak, köztük Patrick Söderlund, az EA DICE egykori vezérigazgatója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ooooobi
senior tag
válasz
Tyler Durden
üzenetére
Elektronikus állam
-
ooooobi
senior tag
Nekem az Arena Breakout volt az elsö extraction shooterem, tarkovhoz képest már az is casual, fegyvertipusonként vagy 6 különbözö löszerrel, különbözö gyogyitok, elsösegelyek, komolyabb löszerek ellen komolyabb sisak, pajzs kell ha nem akarsz egyhitelödni. ott még megvolt a gearfear, és mivel összevissza toltam kb mindig randomokkal jatszottam vagy magamban, mégis elszórakoztam vele. Pont kezdtem megunni mert megjelenés óta tolom, hát beugrottam ide. Itt max 5mpre idegesit fel ha elbukok egy kört, vagy egy idiota leszed miutan baratnak kamuzta magat. Azt se értem Sunrider987, hogy irod kiesik valami epic BP és nem tudod kihozni kb mintha nem is esett volna. Legalapabb tatyoban is ott az egy kocka mindenképp kihozható cucchely és minden 1 kockát foglal, még legozni se kell mint tarkovban vagy arénában. Ja hogy ingyenes loadouttal vagy bent? Nem is értem sokan miért mennek azzal mikor már 20+ levelen állnak, ott már böven lennie kéne a zöldhöz matinak, pénznek. Szerintem itt annak max addig van értelme míg full kezdö az ember, vagy ökörködésre.
-
ooooobi
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szerintem meg jó ez így, nem mindenki tud annyit belerakni a gamebe, melo gyerek mellett, és ahogy látom ez a játék eleve casual playereket célozza inkább és jól is teszi, így fogják sokan tolni és megvenni ezután is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

RazoR