Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pho3bus
tag
válasz DNReNTi #11860 üzenetére
Szia,
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Nálunk eléggé furcsán kerültek haza a kórházból. Vatta + csipesz is volt a köldökén, amit nyilván első pelusozás alkalmával eláztatott pisivel teljesen. Mi akkor a vattát próbáltuk kiszenvedni a sebből, hogy kicseréljük, mivel nem szerettük volna hogy pisis legyen. Valszeg ez kicsit rásegített a köldökcsonk leválására, mivel elég gyorsan leesett utána, de mi időközben Octenispet sprayt használtunk, mivel fertőtlenít és nem tartalmaz alkoholt, ami seb esetén csípte volna. Nem tudom, hogy szerencsénk volt-e, vagy sem, de (kopp-kopp) nem volt semmi gondunk vele azóta sem.
-
Pho3bus
tag
Köszi újra a sok jó tanácsot!
Medela pumpát használunk mi is, igaz a mechanikusat, azt mondták azt kényelmesebb használni. Tej szempontjából pedig nagyon határon mozgunk, mivel általában a napi limit már megvan, viszont néha 10, néha 20 néha 70ml szopizik. Most a gázokkal vannak problémáink . Már 3. napja alig alszunk, mert óramúpontossággal 11kor elkezdi a show-t, amit kb 5-6 körül fejez be reggel. Közben annyira felhúzza magát, hogy már a végén hangja sincs. Tegnap végül megmértük a lázát, mert már más nem jutott eszünkbe és akkor kitört a kakigejzír... Akkor jöttünk rá, hogy lehet szélgörcs okozta az álmatlanságát. Ma lehet bevetjük a nagyágyút (szélcsövet) is, mivel már el is kezdte a sírást. Cseppekből tegnap elkezdtük ezt adagolni Biogaia Protectis, hátha ez is segít.
Van esetleg valami jól bevált tartás, torna ami ilyenkor szokott segíteni?
-
Pho3bus
tag
válasz Real_Necro #11319 üzenetére
Milumil HA Start-ot kaptunk, de tegnap este próbáltuk és nagyon nem akarta elfogadni. Bár lehet csak görcsölt szegénykém, mert 2-3 óra szenvedés után ráhagyta és elalaudt.
-
Pho3bus
tag
Sziasztok,
Köszi a válaszokat/gratulációkat mindenkinek! Bocsi, hogy csak most. Tegnap szerencsére hazaengedték Őket, így meg is volt az első közös esténk. Én ennyit még soha nem stresszeltem és aggódtam, mint a tegnap este. Ami lehetett minden összejött!
Tápszeres témára visszatérve: mi is fontolgatjuk, hogy kiegészítésként adunk a babónak majd tápszert, de úgy vagyunk vele, hogy ha még nem is hozza a nagykönyben leírt grammokat ciciből, de ameddig nem bömböl hogy éhes, és jól elvan, addig nem erőltetjük. Legfőképpen azért sem, mert fogalmunk nincs mennyit kellene belőle adni. A kórházban igértek egy tájékoztatást, ami nyilván elmaradt, mondván nem érnek rá, a patikában a hölgy azt mondta hogy a tápszer kb: 1:1 arányban van a tejjel, de olvastunk teljesen mást is. Nem is beszélve hogy a mennyiségről a tápszer oldalán csak annyi van, hogy 1-2 hetesen konzultájon a doktorával róla... Hát köszi, így hétvégén ki vagyunk segítve vele.
-
Pho3bus
tag
Köszi szépen mindenkinek a tanácsokat és a gratulációkat!
Kedden 15:33-kor született a csöppség, azóta vannak benn. Tejci már van valamennyi, csak nem mindig akar szopizni, olyankor békésen néz anyára, sokszor persze el is alszik. Úgy voltunk vele, hogy ez teljesen normális, mindaddig amíg az egyik nővér be nem jött, hogy mi ez már, felkeltette a babát, és erőszakkal megpróbálta ráerőltetni cicire, persze ezt többször, mert a gyerek nem akarta. Mikor már bömbölt a baba, feleségem rászólt, és persze Ő volt megsértődve. Emiatt pedig elkezdtünk aggódni, hogy akkora traumát okozott ezzel a gyereknek, hogy majd tutti nem akar szopizni. Ezért is kérdeztem, hogy van-e valami tipp, hogy elkerüljük a jövőben a hasonló attrociátsokat, illetve mielőbb haza tudjam hozni őket. Vagy ez teljesen normális hozzáállás volt a nővér részéről és mi reagáltuk túl? Amúgy a kórházban szerencsére bevizsgált anyatejet kapnak a babák és nem tápszerezik őket.
-
Pho3bus
tag
Sziasztok!
Kedden beálltam én is a friss apukák sorába!
Gyorsan kérdeznék is egyet, hátha valaki tud segíteni. Feleségemet csak akkor engedik haza a korházból, ha a baba megállt a fogyással, vagy ha elkezd hízni, és mivel a körülmények nem a legjobbak, ezért szeretnénk, hogy ez minél előbb bekövetkezzen. Itt jön a képbe a probléma, hogy Babó Úr nem feltélten szeret enni. Van valami tipp/módszer (ami nem az erőszakoljuk a baba szájába a dolgokat és ne hagyjuk aludni ameddig nem eszik és ha még rákiabálunk az anyukára, tutti segít. Lehet ez a megoldás de első gyerekes szülőként eléggé embertelennek tűnik nekem) ami esetleg segíthet ilyenkor? Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen videókártyát?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Steam Deck
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest