Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
DeFranco
nagyúr
Aha... akkor kb. mindenki erre a megoldásra jut. Egész szimpatikus amúgy, leszámítva azt, amivel V.Stryker is küzd, hogy vajon a nyitható ágy mennyire megszokható.
@Melack: elég elszánt vagyok a különalvás tekintetében, már csak magamat ismerve is, mert engem is nagyon nehezen lehetett a különalvásra szoktatni, de ismerek pár történetet olyanoktól is, ahol az együtt alvással sincs semmi probléma.
@dortimcsi: wow, ez gyönyörű, meggyőztél, nagyon patent a megoldás. Nálunk fel van cserélve a nappali elrendezése, de ezt látod a vázlaton, amúgy egy az egyben ugyanez, még a szőnyeg is stimmel, csak nálunk a tégla-barack színek az uralkodó a hálóban, a lilátok helyett. Konyhát ti hogy oldottátok meg? Enni le fogtok tudni ülni hárman-négyen?
@pelenka35: ahol nincs kupi ott nem élnek.
-
bandus
veterán
Mibe tegyem a megtakarításaimat?
itt napi szinten foglalkoznak a kérdésekkel. röviden elmondható, hogy olyan nagyon nagy kamatot nem kapsz jelenleg a pénzért, de azért ha 20 éven kereztül félrepakolsz neki egy kis pénzt havonta már egész szép összeget vehet majd fel. nézd még meg a bankmonitor.hu weboldalt, itt meg a különböző pénzintézetek ajánlatait hasonlíthatod össze. pl ez egy jó ajánlat, és én meg vagyok elégedve az erstével [link]"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest