Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
DNReNTi #12415 üzenetére
szerintem nem kell ezt túlbonyolítani. mi a svédasztalos étkezés hívei vagyunk a gyereknél, mindent megkap maga elé (persze az általunk meghatározott arányokkal, de választék van) aztán csipegessen ahogy szereti, aztán iterálunk hogy mindenből egyen ami kell neki de tudjon is választani.
amikor átálltunk darabosra, akkor is ez volt, kínálgattuk, elétettük, adogattuk, de rá volt bízva aztán amikor eljött az ideje rövid úton beszüntettük a pépet.
alapvetően a gyerek alkalmazkodik ha tudja hogy mi a cél meg ha tudja, hogy egy pontig tart a mozgástere, ha ezek a cölöpök le vannak verve akkor azon belül már adhatsz neki mozgásteret, azt ő szépen okosan ki fogja tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 PRO 8540U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó konfig! Ryzen 9 7900X 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest