Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Adam20000101

kezdő

válasz Noxy #2467 üzenetére

Értem én és meglepő amit mond a szervizes hapsi. Most ,hogy utánna néztem érdekes a dolog része . Ez érthető ,hogy az Apple a garanciális készülékeket nem javítja hanem cseréli mert nem gazdaságos a javítás és alkatrész. A másik rész akkor miért gyártja az alkatrészeket az apple hozzá főleg akku képenyő ha nagy százalékban javítás után hibásak maradhatnak az órák a hapsi szerint. Illetve az apple oldalán iphone,ipad,watch szervizelő helyek mind fel vannak tüntetve amik hivatalosak partner és pl itt a Istyle, icenter mind kettő szervizel watch ot sőt ár listával feltüntetve a nem garis óráj javításánál. Azt is olvastam itt ,hogy valaki írta ,hogy rejoy nál vett apple watch 2 év garanciával amik használtak meg a neten van pár ilyen cég akik árusítják és még fel is vásárolják. Na ez már így érdekes. Ha a szervizes hapsi szerinti elmondása alapján nem foglalkoznak vele akkor amit leírtam fentebb azok mért foglakoznak vele sőt ha ez igaz akkor mi hasznuk lenne árusítani ezeket a használtakat,javítottakat sőt garanciával ahol a rejoy 2 évet ad ,iberry 1évet. Szerintem egyik se olyan hülye lenne főleg a rejoy hogy csak azért árulják hogy bukjonak rajta mert ha 10 elad és pl 8 vissza megy és javítják vagy cserélik másikra akkor mi értelme. Kicsit érdekes ez a rész. Az oké ,hogy az apple nem szarakodik cseréli mivel neki lehet sőt jobban megéri ez mint gyártja és javítja sőt ha szétszedi az már nem vizálló tuti.

• Adam20000101

kezdő

válasz Noxy #2467 üzenetére

Köszönöm szépen a válaszod de meg oldódott . Tegnap este tettem töltőre és kb 2 óra alatt töltött fel 95% és gondoltam reggelig rajta hagyom és reggel levettem a töltőről és 100% volt. Gondolom ez az oppt....töltés miatt van mert az be van kapcsolva.

Új hozzászólás Aktív témák