Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kalimist
aktív tag
válasz runner 125 #16943 üzenetére
Nekem haswelles 13" 8/256 van, UI lag nincs, szepen folyamatosan visz mindent. Azt meg hozza kell tenni, hogy a Mountain Lion a vga-nak 512mb video memoriat ad mig a Mavericks 1 gb-ot. Maverickssel allitolag a tavalyi gepek is jobban mennek.
-
kalimist
aktív tag
válasz Criton #18225 üzenetére
Nalam igaz, hogy RT-AC56U van de hibatlan minden tekintetben. 15 eszkozzel itthon 2 honapja megy non-stop. Ja es 60-70 MB/sec nas-ra masolas es letoltes ugyanabban a szobaban ac-s pro-val es air-rel de, ennek az uj Extreme kb. a felet tudja Es 35-40 MB/s ala sehol sem megy a lakasban. Egyebkent probald meg a routert Merlin fele firmwareval frissiteni, hatha jo lesz.
-
kalimist
aktív tag
válasz Handball94 #32157 üzenetére
Az már talán a 10.10.4 Beta 4 óta jobb mert a discoveryd-t kukázták és jött vissza az mdnsresponder. Kapitányban is már ez van.
-
kalimist
aktív tag
válasz Matada2.3 #66480 üzenetére
A Real Time Clock (RTC) Alarm-ot okozhatja ha a Power settingsben be van pipálva a Wake for network access illetve esetleg a Notifications-be bekapcsolhatod a DnD-t ha When display is sleeping. (bocs, ha nem angol a rendszered)
Nem tudom milyen géped van, nekem a 2016-os MBP-nél voltak hasonló gondok az elején de a fenti beállításokkal nincs Wake reason a logban és 1-2%-ot merül éjjel. -
kalimist
aktív tag
-
kalimist
aktív tag
válasz likeaRAINBOW #100185 üzenetére
Elég rossz akkut fogtál ki, még 1 éves sincs. Akár az ingyenes cserébe is beleférsz ha így halad. Nálam a lassan 2 éves 16MBP 88 ciklussal 96-97%-os.
-
kalimist
aktív tag
A kép azonnal a töltőről levétel után készült? Nálam (szintén 16 M1 Pro) a Current Charge u.annyi, mint a Full Charge Capacity miután leveszem a töltőről.
Egyébként pedig brutális az akkuidő. Irodai munkára (tudom kicsit overkill ) 17-18 órát megy úgy, hogy hétfőn reggel leveszem a töltöről és csütörtök este teszem rá újra. -
kalimist
aktív tag
válasz zenit73 #101806 üzenetére
12.2. Beta 1 javítja a Safari ProMotion problémát. Így most már olyan, mint iPhone 13 Pro/Max-on.
MacBook Pro Owners Noticing Smoother ProMotion Safari Scrolling After Installing macOS Monterey 12.2
-
kalimist
aktív tag
-
kalimist
aktív tag
Elnézést ha volt már (keresővel nem találtam): Sonomában végre ki lehet kapcsolni az egér gyorsítást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air 13" 2014
- Beszámítás! Apple MacBook Pro 16 2023 M3 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- ÚJ Macbook Air 15inch retina kijelző 256GB SSD, GARANCIÁLIS!
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest