- leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ep128Emu felhasználói képeskönyv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Telekom MultiSIM "legó" avagy hogyan cseréltem meg az elsődleges eSIM-emet
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
őstag
Köszönöm mindenkinek a választ. Sajnos úgy mond fix a keret mert egy ismerősöm megpályázott valamiféle fejlesztési támogatást vagy mit és brutto 320 lehet amit gépre költök, +/- 10-20e belefér de a 8 gigás retina már jóval több. 4 gigásat is úgy találtam h az ipon árul 330ért UK billentyűzetest, ami nálam nem szempont, lényeg h ne US legyen. De akkor maradok a sima Pro-nál mert a mostanit is mindig magamnak takarítottam és ahogy néztem az újabbak felépítése, szervizelése is hasonló. A mostani gépből én is kivettem az SSD-t és ezt tervezem Én is, hogy átrakom a másik gépbe, viszont ha retinát veszek akkor sem gond ha újra kell telepíteni dolgokat. Viszont ha ennyire lényeges a 8 giga akkor marad a sima, a másik mellett leginkább a felbontás és a súly szól, másik vinyó nem lényeges mert van külsőm és így windowson is tudom használni a dolgaimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű garanciális Asus Zenbook 14 OLED/Ryzen 7 5825U/16GB/512 SSD
- ASUS TUF 17 QHD 240hz RTX4070
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Új Lenovo IdeaPad 5 x360 Érintős Laptop Tablet 16" -30% Intel Core 7 150U 10Mag 16/512 2K OLED+ Toll
- HP OMEN Gaming 16-wd0000nq - ÚJ 16" GAMER notebook - i5-13420H, 16GB, 512SSD, RTX 4050 (6GB)
- LAPTOP FELVÁSÁRLÁS! LAPTOPOT VESZEK! DEBRECENBEN VAGY FUTÁRRAL!
- ÚJ Dell Vostro 3530 - 15.6" IPS 120Hz / i5-1335U / 8-16Gb DDR4 / PCIe 4.0 / HUN backlit / GARANCIA
- Új! Sportos laptop hátizsák USB kivezetéssel
- Újszerű! SBOX LCD-L01 asztali laptop tartó konzol
- Újszerű HP Elitebook Magyar Laptop 14"FullHD Ryzen 3 Pro 8GB DDR4 1TB SSD Erős Akku!