Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Gyakori kérdések és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
vasi89
addikt
válasz RobexX10 #61926 üzenetére
Anno engem is betaláltak ilyenek mikor a régi macbookomat árultam. Engedd el inkább.
számládról pénzt levenni nem tudnak számlaszám alapján de külföldön nem tudom hogy van, lehet hogy utalás után még vissza tudják szerezni tőled a pénzt téves utalás címszóval. Ehhez nem értek.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Új IMAC teszt, kb 6 perctől indul.
-
vasi89
addikt
válasz hszilard666 #62002 üzenetére
Az összes videója elején kiírja ha fizetett reklám van de a termékteszteknél nem szokta. Szerintem más érdekek fűzik a céghez. De amúgy nem értem ezzel mi a gond, ha elmondja kitől van tesztre. PH-n is mindig leírják hogy honnan volt a telefon tesztre és egyik cikkben sem láttam, hogy le lenne írva "fizetett hírdetés", mert nem a cég szolgáltatásait reklámozza.
-
vasi89
addikt
ez akkor jó ha csak a saját gépeden dolgozol de ha már meg akarsz nézni 1 filmet a tv-n vagy át akarsz vinni egy bármilyen filet a család másik tagjának gépére ami nem tudja az usb c-t akkor ugyan ott vagy ahonnan elindultál. És szerintem jelenleg nem életszerű h minden háztartásban csak usb c-t tudó dolgok legyenek vagy apple tv-k amikhez nem kell pendrive, főleg h a legtöbb új tv már tudja a 4k-t és fölösleges is bármilyen box. Tudom van vezeték nélküli átvitel is de sokkal megbízhatóbb az adathordozó. Szóval vagy itt vagy máshol de lesz probléma mert az usb-c még nem túlzottan elterjedt.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz TigerCat #62171 üzenetére
Én néztem, eddig amúgy számomra a legirritálóbb ember volt, viszont most 180 fokot fordult róla a véleményem. Tényleg őszinte volt amit mondott és igazából Én egyet értek vele, sokszor le is írtam ezt a véleményem iphone topicba mert leginkább az iphoneal van nekem is bajom, mac-el nem igazán.
-
vasi89
addikt
válasz Ferelson #62447 üzenetére
megvettem a paragon ntfs programot így bármelyik külső hdd-t tudod használni mac és pc között. Nekem van vagy 5 külső hdd-m de egy 500as samsungra torrentezek mióta mac-em van, kb 6 éve annyi a gondom vele, hogy a hdd még nem usb 3.0 de jelen esetben nem igazán lényeges.
ntfs kezelőnél fontos h eredetit vegyél mert a töröttekkel sajna csak a gond van, használtam Én is törötten de szívás.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Igaz még csak jövőre tervezem lecserélni a 2014es 13as pro-t egy 15ösre. szintén 2014 és 2015ösöket nézek, az újabbak az áruk miatt kizáróak, illetve mindenképp 15öst szeretnék így, főleg h a 2017es konfig sem sokkal erősebb mint a 2014es. Kérdésem annyi lenne hogy az említett 2 szériában volt e valamiféle szériahiba a 15ösöknél amire érdemes majd figyelni? A kijelző kopásról tudok, azon én is átestem de azon kívül?
-
vasi89
addikt
válasz Ferelson #62903 üzenetére
a lenovo gépek touchpad-ját szeretem de amúgy a mac-en kívül én sem szeretek touchpadet használni. Neked pedig ha jól emlékszem 2017es géped van, azon azért már elég méretes a touchpad ami nem hátrány. Egyébként sokakkal ellentétben én megszerettem a magic mouse-t, azzal hibátlan és adapter sem kell
-
vasi89
addikt
válasz stifi82 #62965 üzenetére
szerintem nagy a processzor használatod. Egyébként nekem volt egy air ami 70-80 fok körül volt nyugalmi helyzetben, elvileg beázás miatt de az almárium állítólagos alaplap cseréje után sem javult meg. Elég zavaros a sztori mert garis gép volt és elvileg jófejségből kicserélték az alaplapot de szerintem semmit nem csináltak vele. Úgyhogy hozzájuk ne vidd és nem kell a legrosszabbra gondolni de én is használtan vettem szép állapotban, fél éves sem volt csak épp megfürdették...
-
vasi89
addikt
válasz smallmer #63095 üzenetére
egy pár hónap macbook használat után majd írd meg légyszi h mennyit használod még az ipadet igaz nekem csak mini volt de miután befejeztem a sulit, kb fél évig állt a dobozában, hozzá se nyúltam mert otthon ott a gép, útközben meg a telefon. Csupán csak kíváncsi vagyok, hogy aki vesz 1 macbookot annál mennyire van még szerepe az ipadnek.
-
vasi89
addikt
Retina pro-t már elég gyorsan újra lehet pasztázni. Én leginkább már csak otthon használom így nem tart sokáig a művelet takarítással együtt sem, mert nem igazán szokott koszos lenni a gép. Én évente pasztázom újra. Volt 2009-es pro-m is, azt azért elég pepecselős volt újrapasztázni, legelső alkalommal meg is szívtam mert a billentyűzet szalagkábele nem volt rendesen visszarakva és nem kapcsolt be a gép, mire rájöttem h mi a baj, szétszedtem még1x h na mit rontottam el
-
vasi89
addikt
ennyiért tud venni egy alig használt szép állapotút. szerintem, ennél az összegnél már értelmetlen javíttatni. Árakkal nem vagyok tisztában de szerintem máshol sem lesz olcsóbb. Mondjuk ez alapján nekem nem világos, hogy mindkettő javítást el kell végezni vagy csak az egyiket?
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
Egy időben handrás is olyan cikkeket írt h csak fogtam a fejem aztán neki kezdtek eltűnni a magasztalós cikkei majd jöttek helyette a többiek akik konkrétan elhiszik h az apple az alfa és omega. Aztán most már handrás is eljutott oda hogy kimondja az igazságot.
-
vasi89
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #63443 üzenetére
háát nem tudom mennyi lehet ebben a marketing de nálam személy szerint hasonlóan alakult át a vélemény. Mondjuk elvakult apple fan sohasem voltam de a touchbar-os macbookok óta egyértelműen érezhető, hogy elsődleges szempont a pénz. Viszont a macbookok még mindig erősek hardverileg, a hasonló kategóriájú notebookok meg szintén irreálisan drágák ráadásul windowsal. Na de ami iphone szinten megy az valami hihetetlenül szánalmas. A legutóbbi keynote óta érzem azt, hogy nem akarok többet iphonet, használom még 1 kicsit a 7est aztán váltok. Mert nem elég h nevetségesen drága az X még az ios is egy bughalmaz lett.
-
vasi89
addikt
válasz Ragnar95 #63446 üzenetére
4S óta használok iphonet 2009 óta pedig mac-et. Nekem az üzletpolitikájuk egyáltalán nem szimpatikus már illetve most a face id számomra egy olyan dolog ami miatt nem fogok telefont venni az amoled kijelzőt meg a samsung már 100e ft-os kategóriába is rakja. a másik meg, hogy az i8 plus van note 8 árban, na most azért ilyenkor már nem kérdés melyik, i8 árban pedig mate 10 pro. Régen megérte az ios a felárat, manapság közel sincs akkora szakadék a keettő között, sőt most szeritnem a megszokáson vagy a rajságfaktoron kívül semmi nem szól az ios mellett.
Ráadásul több termékkategóriát is évek óta hanyagolnak, ld. Mac Mini és Mac Pro (az Air most nem sorolom ide, mert azt így is viszik, mint a cukrot).
ez lényegében az amit én is írtam, csak a profit számít semmi más. Én a 2014es legkisebb pro-t még 340 körül vettem, most 470-500 körül van a legolcsóbb pro, holott amit 2014ben nyújtott a gép a többihez képest, kb most is azt nyújtja a 2017es. Ennyit meg nem drágult az informatika, sőt most még adaptert is venni kell a géphez.
@wm2: ezt a takarítást nem értem hogy mire mondod.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz tuzpenge #64012 üzenetére
az iphone X szerintem kifejezetten csúnya és emiatt nagyon zavar hogy sokan ezt a trendet követik. Habár a galaxy S9, ha minden igaz iphone X árban lesz, cserébe s8 tudással akkor biztos vagyok benne, hogy minden gyártó meglépi ezt a nevetséges árszintet így részemről a 2017 utáni telefonok alapból kilőve nincs az a feature ami számomra megérne többet mint 200e. A macbookok árazásáról nem is beszélve amit szeritnem szintén követni fognak szintén a többiek, fantasztikus. Habár az OSX még mindig sokkal jobb mint a win de ios vs android téren én ezt nem jelenteném már ki.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
-
vasi89
addikt
válasz galaxys80 #65195 üzenetére
évekig torrenteztem úgy, hogy le sem csuktam visszatöltés közben a gépet, töltőre volt dugva, fényerő meg levéve. Most már vettem én is egy nas-t de leginkább azért mert egyszerűbb mint folyton átvinni másik szobába a gépet és dugdosni a hdmi-t, vagy folyton pendrivera másolgatni. Én is ezt mondom, hogy ennyi pénzért nehogy már ártson neki az ha napokig nincs altatva
-
vasi89
addikt
válasz Head88 #65478 üzenetére
mégse megy nekik az sem én az osx-el jobban elégedett vagyok mint az ios-el, főleg h idén már biztos megválok az iphonetól. De a 2014es 13as pro-t is max 2015ös 15"ra cserélem, macbookból sem kell újabb, plusz azoknak az ára is inkább a nevetséges kategóriába tartozik már.
[ Szerkesztve ]
-
vasi89
addikt
válasz Black Dragon #65481 üzenetére
A gép alját pentalobe csavarok fogják, ha sürgős akkor ugyan innen tudsz azt is rendelni. Cserélni pedig így tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- !! 1 ÉV GARANCIA !! ÚJ állapotú, magyar bill, Apple Macbook Air 2022 M2 8GB RAM 256GB 97% AKKU
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- ÚJ !! - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD / ÁFÁ-s
- Macbook Air 13 Early 2015 4/128
- MacBook Air 2020 M1 16gb 256 SSD 27% Áfás Magyar Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest