- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
blscrn
tag
válasz
.Szaki. #88561 üzenetére
A felsorolt típusok közül én jó szívvel fejlesztésre csak a Dellt tudnám csak ajánlani. HP-ból inkább ProBook, a Pavilion nem üzleti szériás, az Airt nem ilyen célokra szánták. (bár nem került szóba, de gamer laptopokat szintén nem vennék, de ez az én véleményem)
A Visual Studio valóban működik Mac-en, de ha valamilyen windowsos témáról lesz szó (pl. WinForms), máris el lehet felejteni, erre megoldás lehet Bootcamp-pel egy windowsos partíció létrehozása, vagy a virtuális gép, annak minden hátrányával.
Később - ha ezzel foglalkoznál - lehet, hogy szükséged lesz Dockerre is, ami elég sok erőforrást igényel, mobilapp fejlesztésnél a fizikai eszközök emulátora szintén CPU és RAM igényes.
Szerintem a '20-as Air kevés lesz, függetlenül a CPU-tól és az OS-től. Ami még fontos, a RAM, minimum 16 GB már nagyon ajánlott ilyen célokra.
Nem tudom, hogy mennyi lenne a kereted rá, de én egyértelműen nem választanám fejlesztőként az Airt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 (83DF002EHV) - 3 év garancia
- Dell Alienware X16 Gaming laptop! 16" QHD / i9-13900HX / RTX4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- MacBook Air M1 13"/8GB/256ssd/1-3 hónap gar./1-3 hónap gar./Akku 84%/p4205
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest