- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz
CharlieDrop #84998 üzenetére
én tavaly szeptemberig használtam egy airt- 4GBrammal. El voltam vele.
Mavericks alatt nagyon jól érezte magát. -
trobi28
addikt
válasz
CharlieDrop #84998 üzenetére
Az általad leírt dolgokra szerintem elég lesz
-
CharlieDrop
veterán
2015-ös Air 8GB RAM-mal még használható kategória, ugye? (FB, Skype, Spotify, Excel, stb. felhasználásai területtel.)
-
joey04
titán
válasz
DavidLindhag #84972 üzenetére
hát ez ritka nagy bunkóság volt...
-
B.i.L
senior tag
Sziasztok
Nem sikerül a Finderben biztonsági mentést csinálni, csatlakoztatom,feloldom,aztán nyilatkozat elfogadása után eltűnik a telefon, újra kell csatlakozni, de nem megy tovább
2017 Mair,i11 kábel gyári - os Catalina friss minkét esetben/ de nem a legfrissebb, erre most nem jutott idő.
Holnap viszik a telefont szervizbe:a tok és fólia sem mentette meg -
jegesib
aktív tag
válasz
Tompika1987 #84992 üzenetére
-
Tompika1987
kezdő
Sziasztok!
Kérdésem a következő: az új alap Air alkalmas hétköznapi teendők (netflix, hbogo, kis szövegszerkesztés) plusz gforce now használatára? -
The DJ
addikt
Sziasztok!
Egy ismerősnek próbálok segíteni, de sajnos nekem teljesen idegen ez a világ.
Adott egy Macbook Air, 2015 early modell, 8GB memóriával, 128GB SSD-vel. Használtan vette, tökéletesen ment, de most azt játssza, hogy akkuval nem kapcsol be egyáltalán. Akku nélkül bekapcsol, működik minden, viszont 20-25 perc után kikapcsol. Annyit mondott még, hogy a töltő ledje nem világít, szerinte nem is tölt (gondolom, ha benn az akku).
Mi lehet ez? Van értelme foglalkozni vele, esetleg javíttatni? Alaplap gond lehet vagy csak az akku adta fel a harcot és emiatt hülyül meg a gép, ha nincs rákötve? Azt tudom, hogy az alaplapcsere anyagi csőd lenne, így ez az opció kizárva.
Annyi lenne még a kérdésem, hogy így ebben a formában mennyit érhet hibásan ha esetleg úgy dönt eladja és nem kíván foglalkozni vele többet?
Köszönöm!
-
törölt tag
Üdv ismét, érdeklődni szeretnék, hogy macre használtok vírusírtót? Ha igen akkor mit?
Köszi előre is!
-
válasz
Ha segítenek neked, egy köszönöm ilyenkor helyénvaló, használd bátran. Köszi!
-
Smiley
addikt
válasz
A regi nem unibody macbook pro-n volt gumibol es az tudott budos lenni, ha sokaig fullon volt jaratva a gep.
-
Head88
addikt
válasz
A válaszomat ha elolvastad volna, akkor láthatnád, hogy megválaszoltam a kérdésedet.
MŰANYAG -
Head88
addikt
válasz
DavidLindhag #84970 üzenetére
Az nem a zsanér. Egy műanyag takarófedél. Az alatt van a wifi antenna.
Gumi alkatrész a venti és a hűtőborda között van. -
r4z
nagyúr
válasz
vadászcsiga #84957 üzenetére
Ollos.
-
vadászcsiga
félisten
13”-es 2015-ös MacBook Pronak pillangó, vagy ollós a billentyűzete?
-
törölt tag
Sziasztok, megszeretnem kerdezni, hogy ha nem reagal a billentyuzet mit tegyek?
Most fedezem fel a macOS-t es nem tudom mit allithattam el.
Tegnap meg mukodott minden, most csak a felso F billentyuzet sor mukodik.
-
törölt tag
-
pana0017
senior tag
MM-nál 5% van minden Macbook-ra
-
thiclyoon
aktív tag
Nagyon off lehet, de van valaki aki munkáltatótól kapott mac-et használ erőforrásigényesebb munkára? (videóvágás, programozás, képszerkesztés, ilyenekre gondolok elsősorban) Mik a tapasztalatok, milyen gépeket szoktak adni? Tudom hogy munka(hely)függő, inkább csak kíváncsiságból kérdezem.
-
hszilard666
veterán
válasz
brickm #84926 üzenetére
Ez is keményen össze volt karcolva, meg egy repedés is volt a bal zsanérnál, de nem izgatott, mert gyönyörűen bírta az aida stressztesztet, valamint 256 SD volt benne. Ha bele is hánytak az sem érdekelt volna ennyiért. A lényeg hogy ment. És még mindíg megy, pedig jobban bántalmazza a tulaj mint én a fizetős csajokat. Szóval szerintem abszolút megérte. Konkrétan a telefon tokom drágább mint az a cucc
-
Fryskitt
addikt
-
trobi28
addikt
válasz
jegesib #84941 üzenetére
Sajnos nem mindegyik modellre
Én tavaly vettem az LG 4K-s TV-t, de nincs még rá sajnosHa már Apple TV: Én kaptam 1 év előfizetést az az új vassal az Apple TV + -ra, de egy csomó tartalom fizetős
Ez most hogy van? Akkor mi értelme az ajándéknak? Nesze semmi fogd meg jól?
-
Head88
addikt
válasz
hszilard666 #84923 üzenetére
oriasi+1
En 2015ben vettem a w520 thinkpademet azota is hibatlan igasló. -
V.Stryker
nagyúr
Apple Tv+ nincs android tv-re?
-
Lall
veterán
Megjött az Air. Most lakom be. Eddig nagyon odavagyok.
Holnap megkínzom egy kis munkával és sütök rajta egy rántottát.
-
galaxys80
veterán
Létezik Mac-re valami ingyenes adat visszaállító program? Mint win-re a Recuva.
-
brickm
őstag
válasz
Azért tegyük hozzá egy egyáltalán nem mindennapi deal. Legtöbbször ilyen árban leharcolt f skupacot kapsz, meg javított alaplapos gépet. Lenovonál pl felváló VGA reflow-olt gépet. Volt már ismerettségi körömben ilyen jópár. (dellel is, meg packard bellel is. az speciel nekem is van itthon 2 már)
-
Alex91
félisten
Affinity Publisherhez magyar elvalasztas: [link] . Bar nem tudom, hogy a legujabb verzioval is megy-e...
-
Smiley
addikt
válasz
+1 Nekem is ilyen van, en par eve vettem 38-ert
Mindent is kibir.
-
mircike1
tag
Köszönöm szépen nektek. A két hp laptopot ajándékba kaptam, nem vagyok tisztában azzal, hogy mi mennyibe kerül. Akkor tényleg gyűjtögetni fogok.
-
Head88
addikt
-
Head88
addikt
-
mircike1
tag
Köszönöm szépen!!! Majd köv. életemben.
Ez nagyon nagyon drága nekem.
-
mircike1
tag
Sziasztok! Tönkrement a második hp laptopom (mindkettő igen öregecske volt) és vennék egy új laptopot = használt újat. Arra gondoltam, hogy apple-t vennék esetleg. Meg tudjátok mondani, hogy hány éves az a gép, ami még megbízhatóan működik? Köszönöm előre is!
-
Syl
nagyúr
válasz
CharlieDrop #84908 üzenetére
Snazzy Labs-nak van ilyen videója a YouTube-on
-
Syl
nagyúr
válasz
CharlieDrop #84903 üzenetére
Mehet a Hackintosh a MacBook-ra
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Head88 #84893 üzenetére
Az alaplapcseret erzekeli az appstore/apple id, mert kulon gepkent megjelent az apple ID-men a gepem, de azonos az szeriaszam (gondolom a szervizben ugyanazt adtak meg neki, hogy ne legyen gond). Kitoroltem a regit, de igy meg egyaltalan nem megy a findmymac/lokator, offline-nak mutatja a gepem...
Nem akkora tragedia, de orulnek ha menne.Na ilyenkor all meg a tudomany, gondolom nem tul eletszeru, hogy egy uj alaplapnak is ugyanaz a sorozatszama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elite: Dangerous
- Viccrovat
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!