- Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- WLMouse Strider gamer egér - Artisan FX Type 99 egérpad bemutató
- A „két Kína” között - A Matsu-szigetek
- ChromeOS Flex operációs rendszer telepítése lépésről, lépésre.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Notepad++
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
No, újabb kérdés ötlött fel bennem, talán a témában jártasabbak találtak már megoldást rá.
Adva van ugye a MBP 3.5-ös jack csatlakozója, ami be és kimenetként is funkcionál.
Problémám, ha elfoglalom a bemenetet, nem tudom külső hangfalra tenni a hangot.
Konkrétan gitárt szeretnék kiküldeni, a Guitar Rig nevű programmal ami számomra tökéletes.
Igen tudom, hülyén hangzik, van kombóm is, de ezzel a progival eszetlen jó hangzást lehet elérni egyszerűen, plusz könnyű a felvétel is.
A notebook hangszóróin szól is serényen, csak hát ugye mégse azon hallgatná az ember 0 basszussal. Próbáltam iPhone segítségével wifin át kivinni a hangot, ami működött is, azonban baromi nagy a késés, 1-2 másodperc, teljesen élvezhetetlen.
Jobb lenne valami hardveres megoldás. Én személy szerint usb-re gondoltam, hátha van valami olcsó út, ezért nem szeretnék külső hangkártyát venni. Használt már valaki egy ilyen kimenetet kibővítő kis szerkentyűt, vagy bármi hasonlót ami egy plusz kimenetet varázsolna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompaktabb toronyhűtővel jelentkezett a Thermaltake
- Linux kezdőknek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- The First Berserker: Khazan
- NAS-okba optimalizált HDD-kkel újít a Toshiba
- PlayStation 5
- Milyen program, ami...?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- További aktív témák...
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - Xeon I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest