- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kashim
őstag
No, újabb kérdés ötlött fel bennem, talán a témában jártasabbak találtak már megoldást rá.
Adva van ugye a MBP 3.5-ös jack csatlakozója, ami be és kimenetként is funkcionál.
Problémám, ha elfoglalom a bemenetet, nem tudom külső hangfalra tenni a hangot.
Konkrétan gitárt szeretnék kiküldeni, a Guitar Rig nevű programmal ami számomra tökéletes.
Igen tudom, hülyén hangzik, van kombóm is, de ezzel a progival eszetlen jó hangzást lehet elérni egyszerűen, plusz könnyű a felvétel is.
A notebook hangszóróin szól is serényen, csak hát ugye mégse azon hallgatná az ember 0 basszussal. Próbáltam iPhone segítségével wifin át kivinni a hangot, ami működött is, azonban baromi nagy a késés, 1-2 másodperc, teljesen élvezhetetlen.
Jobb lenne valami hardveres megoldás. Én személy szerint usb-re gondoltam, hátha van valami olcsó út, ezért nem szeretnék külső hangkártyát venni. Használt már valaki egy ilyen kimenetet kibővítő kis szerkentyűt, vagy bármi hasonlót ami egy plusz kimenetet varázsolna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged