- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- BITBOYS: Milyen bojlert vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam írok nektek, mert abszolút semmi rálátásom sincs a Mac-re...
Szóval, vásárolni szeretnék egy laptopot, ami megfelel a mai előírásoknak.
Első sorban filmek vágása, szerkesztése, fotók szerkesztésére kell a gép, de fontos szempont a játék is.A barátom Apple fanatikus, és természetesen bármit kérdezek tőle, mindig ugyanaz van, vegyek MAC-et, a többivel ne foglalkozzam. Elmentem megnézni tüzetesebben a gépeket, ami természetesen ennyi év normál PC használat után eléggé fura volt számomra. Amit nem tudom hogy szoknék meg, az a billentyűzet, mert ugye eddig minden klaviatúrámon teljes értékű billentyűzet volt. A másik, hogy nem nagyon van amelyik rendelkezik DVD olvasó, íróval, ez is meglepett.
Persze azzal tisztában vagyok, hogy össze sem lehet hasonlítani az OSX-et semmi máshoz, mert más dimenzió. A barátom nagyon a Mac Mini-t erőlteti nekem, mert hogy a minden csatlakozó rajta van ami kellhet, nagyjából mobilis is, és erős kis gép...
Ez igaz is, csak mondjuk ha magammal viszem valahová, ahol nincs tv, vagy monitor, billentyűzet, stb.. akkor annyi meg egy bambi.Ő azt mondja, feltehetem a windows-t is pluszban, hogy a rengeteg program, játék ami felhalmozódott az évek során, ne vesszen kárba...
De az meg milyen már, nem?
Szóval ti mit írnátok, és kérem mellőzni a lenéző beszólásokat...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OLED monitor topik
- Milyen autót vegyek?
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming A15 (Ryzen7 7435HS + RTX 4060 8GB) gaming latop eladó (bontatlan+garancia)
- MacBook Air 13 M3 Retina Midnight - 16GB/256GB eladó (bontatlan+garancia)
- Makulátlan Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5 5500u(12x4.0Ghz)12-20GB RAM,SSD+HDD
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB akku: 100% (35 ciklus) garancia: 2026/10
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Apple Watch 9 45mm LTE
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged