- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam írok nektek, mert abszolút semmi rálátásom sincs a Mac-re...
Szóval, vásárolni szeretnék egy laptopot, ami megfelel a mai előírásoknak.
Első sorban filmek vágása, szerkesztése, fotók szerkesztésére kell a gép, de fontos szempont a játék is.A barátom Apple fanatikus, és természetesen bármit kérdezek tőle, mindig ugyanaz van, vegyek MAC-et, a többivel ne foglalkozzam. Elmentem megnézni tüzetesebben a gépeket, ami természetesen ennyi év normál PC használat után eléggé fura volt számomra. Amit nem tudom hogy szoknék meg, az a billentyűzet, mert ugye eddig minden klaviatúrámon teljes értékű billentyűzet volt. A másik, hogy nem nagyon van amelyik rendelkezik DVD olvasó, íróval, ez is meglepett.
Persze azzal tisztában vagyok, hogy össze sem lehet hasonlítani az OSX-et semmi máshoz, mert más dimenzió. A barátom nagyon a Mac Mini-t erőlteti nekem, mert hogy a minden csatlakozó rajta van ami kellhet, nagyjából mobilis is, és erős kis gép...
Ez igaz is, csak mondjuk ha magammal viszem valahová, ahol nincs tv, vagy monitor, billentyűzet, stb.. akkor annyi meg egy bambi.Ő azt mondja, feltehetem a windows-t is pluszban, hogy a rengeteg program, játék ami felhalmozódott az évek során, ne vesszen kárba...
De az meg milyen már, nem?
Szóval ti mit írnátok, és kérem mellőzni a lenéző beszólásokat...
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WOT - Roham
- További aktív témák...
- FELTURBÓZOTT Dell Vostro 1015 (2,67GHz, 6GB RAM, 250GB SSD, gyors wifi) 2 órás akku, töltő, gari
- GAMING Nitro5 GTX 1650 4gb i7-9750H 16gb ram 500gb ssd 17col FHD 120HZ Win11
- Microsoft Surface PRO 3 12col 2K TOUCH Intel core i5-4300 8gb DDR4 ram 256gb ssd win11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 17 G7 - i7 I 32GB I 512SSDI RTX3000 6GB I 17,3" FHDI Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest