Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisÁdi
aktív tag
válasz
kleinguru #121466 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséget!
Először csak bontogatnám a szárnyaimat, kamerát is csak bérelnék különbözőket, hogy megtapasztaljam melyik tetszik stb. Valószínűleg csak egy kamerával mennék az elején, mint egy tanuló/ingyenes ajándék ,(pl. ha a pár nem tervezett volna amúgy sem videost) Ha bejön és megy is, akkor jönne a többi kamera, hogy a komplett szertartás meglegyen.
Éppen ezért elgondolkodtam, valóban elég lehet nekem az M1 pro, főleg hogy apron is lehet találni bruttó 650-700-ert is. Plusz néztem teszteket és mindegy hogy a 8 vagy 10 magos változat volt terítéken, leginkább csak AE, durva color grading vagy hasonlók röccentették meg őket. Bár még nem értek hozzá, de amiket láttam, nem hinném hogy egy esküvő videót szét kellene effektelnem stb stb. Bár javítsatok, ki ha nagyon tévedek és akkor rá veszem magam egy erősebb gépre 😃
Ezer hála!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- Futás, futópályák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen routert?
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P16 Gen2, 16" QHD+ IPS 165Hz, i7-14700HX, RTX 3500 Ada, 32GB, 1TB NVMe, gar
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Akciós áron eladó HP Elitebook 850 G7 / I7 10610U/16 GB/512 SSD/15"/FHD/IPS/MX 250
- Szuper áron eladó új ACER SWIFT EDGE 16 /R7-7735U/16GB/512SSD/ 4K OLED
- DELL G15 5515 Gamer Laptop /Ryzen 7- 5800H/16GB 512 SSD/ Nvidia RTX 3060 6GB/120Hz/
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest