Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Nagyon sokat olvasgattam utána és abból következtettem le, mert a redditen több beszélgetés is volt arról az észrevételről, hogy a változó képfrissítésű kijelző jobban fáraszt. Ezt inkább iPhone-okkal példálózva írták le.
Az a owm kikapcsolás már működik? Mert kezdetben nem működött, redditen erről is volt szó -
hzsolee
őstag
Ez még 26.-a hajnalban volt. Másnap már át is tudtam venni a postán. Tegnap megjött hozzá a tok/üveg is, azért a korábbi tapasztalatok alapján anélkül inkább nem használja. Majd hétvégén átköltözik rá...
Újracsomagolt?
olyan is lehet? Azért elmennek ám valahova ha olyat küldenének... -
hzsolee
őstag
Köszönöm, de mint később írtam megoldódott. Felíratkoztam én is minden színre aztán pár nap után este 11 után jött értesítés a zöldre. Én már aludtam így ezt nem vettem észre. Aztán hajnalban felébredtem a "kedves" szomszédok üvöltözésére. Akkor láttam, hogy jött email... viszont a weboldalon karbantartás volt. Ez tartott fél 3-ig. Közben sorra jöttek a többi szín értesítései is. Korábban már a kosárba raktam a dolgokat, mármint hogy mire állítom be a hűséget, így már csak a telót kellett hozzácsapni, a fiókban meg az adataim megvoltak. Úgyhogy amikor elindult az oldal kb 3 perc volt az egész rendelés. Aztán még fél nyolckor visszanéztem, már nem volt készleten csak az 512-es verzióból valamelyik szín.
Szóval kalandos volt, de szívesen tettem... asszonykámnak lett, a korábbit már 5 éve nyüstöli....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
olyan is lehet? Azért elmennek ám valahova ha olyat küldenének...