Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
alkatraz3000
üzenetére
Nekem ez az első iPhone-om. (Úgy érzem, pont jókor váltottam Andoridról.) De én már azt hittem, hogy mostanra lecsengett ez az iPhone láz. És még az is komoly, hogy az első nap sikerült rendelnem a Telekom-tól, amint elérhető lett. Aztán pár perccel később a webshopjuk is lehalt, annyira sokan akartak venni.
Szóval szerencsére csak külső szemlélőként nézem ezt az őrületet ami az iPhone körül van. Számomra abszolút nem nagy szó. Nincs ebben a telefonban semmi különleges. Szeretem, tök jó telefon, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. De nekem semmit sem jelent, hogy Apple.Ismerőseim meg folyamatosan jönnek azzal, hogy "Na te is iPhone-os lettél.." Igaz, régen nagyon trollkodtam az Apple-lel kapcsolatban.
Szóval, azóta nagyot változott a világ.#526bedibazsa
Én még ilyennel nem találkoztam. Nekem este kapcsol csak ki, amikor alvásidő van beállítva. -
.LnB
titán
válasz
hegedus001
üzenetére
Ha az Óra/Jelzések menüben beállítód az Alvás-Ébresztés-t. És nem csak sima jelzést csinálsz. Akkor lehet ülön állítani az ébresztés hangerejét:

-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Nekem akkor rezeg ha felvette a másik fél. Amikor leteszem, akkor nem. Ma megfigyeltem. De azt nem tudom, hogy ha a másik fél teszi le, akkor rezeg e.
-
.LnB
titán
A wifi-s hívást ajánlott bekapcsolni? Mi az pontosan? Mi értelme? Ez a Volte?
-
.LnB
titán
Én nem mertem fólia nélkül elkezdeni használni. Még ha bukom is így a becsillanás gátló réteget. Úgy voltam vele, ha már veszek drága iPhone-t, akkor a kiegészítőkön sem spórolok. Töltőfej, fólia, tok.
De azért bennem van, hogy például a Panzerglass üvegfólia valóban jobb e annyival, mint amennyivel drágább a kínai verzióknál.. Szerintem tuti nem. Mégis megvettem. (Igaz, ez a könnyű feltétele miatt is volt ilyen drága.)
-
.LnB
titán
Sőt, még a 16 Pro-é is. Mert amit vettem, az is olyan volt.

-
.LnB
titán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Teljesen jól elvagyok vele. Tetszik. Nekem is iPad-del kezdődött. Azóta van több Apple termék is. Én teljesen nyitottan, kíváncsian álltam a dologhoz. Nem úgy, hogy jajj mi lesz Android után..
Bővebben: [link] -
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
"Ez a sima 17 baromira el lett most találva."
Meg is nézek minden i17 tesztet a Youtube-on, hogy halljam mindegyiktől, milyen jól választottam! Simogatja a lelkemet, hogy végre értelmesen tudtam vásárolni (nem jellemző). Főleg úgy, hogy életem első iPhone-ja.
-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Durva, hogy ennyire nem kapni. Én azt hittem ezt már kinőtte a nép. Résen voltam az első nap amikor lehetett rendelni a Telekom shop-ból, nekem simán ment. De írták rá talán egy órára, hogy lehalt a webshop is aznap.
-
.LnB
titán
válasz
MikeWazowski
üzenetére
Ilyet: [link] És tökéletesen sikerült a feltétel. Se kosz, se bubi.
-
.LnB
titán
válasz
ggbuffon1897
üzenetére
Bővebben itt írtam a váltásomról. [link] Ez kontextusba helyezi a dolgot.
-
.LnB
titán
Az idei iPhone bemutatót úgy néztem, hogy valószínűleg megveszem életem első Apple telefonjàt. De csalódnom kellett, mert az 17 Pro számomra iszonyat csúnyàra sikerült. Úgy is voltam vele, hogy akkor ebből 16 Pro lesz. Majd a bemutató után, az Apple honlapjàn összehasonlítottam a 17 Pro-t, 16 Pro-t, és a 17-et. Akkor esett le, hogy a sima 17 számomra a legjobb választás.
Egy hete van meg, sikerült zöldet vennem. Eddig teljesen elégedett vagyok. És az Android-ról vàltàs sem fájt annyira, mint vártam. Vagyis nem is fájt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Arc Raiders
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Szóval szerencsére csak külső szemlélőként nézem ezt az őrületet ami az iPhone körül van. Számomra abszolút nem nagy szó. Nincs ebben a telefonban semmi különleges. Szeretem, tök jó telefon, egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. De nekem semmit sem jelent, hogy Apple.
Szóval, azóta nagyot változott a világ.