Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BBoti2002: Gamer PC beárazás
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 9 – Az impulzusvásárlás is lehet tudatos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
Speedy007 #4158 üzenetére
Csak azt nem értem, hogy úgy csinál mindenki mintha semmi sem történne, várjunk decemberig vagy mit tudom én meddig és ez a természetes úgy tenni mintha ezt kéne elfogadni és elvárás nulla erről nem az Apple tehet meg minden más hülyeség és akkor itt magyarázzák sokan napokig, hogy én nem értem, ezt elfogadom dee ebbe beletörődni és jónak mondani sőt etalonnak akkor miért kell? kevés lenne egy hsz, hogy leírjam mennyi hiba van, jaa és jönnek a süket dumával, hogy vissza kell menni oda... stb azt nem képes felfogni, hogy nem egyedi hibákról írok én szeretem és nagyon tetszik az IOS 26 legalább más mint eddig de már nem jobb mint a droid, tudom hogy van választás és ezt majd én döntöm el hogy mikor mint amikor IOS-ra váltottam, én soha nem védttem egyik oldalt sem mert mind a kettőnek meg van a jó és a rossz oldala...csak nekem az a fura, hogy ilyen apróságokon ennyi ideig kell beszélni mert senki sem lép
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Plus 5G, Dual SIM, Onyx Black, 8GB/256GB Üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest